Lastebiler

Volvo FM – ditt mobile kontor

En travel tidsplan krever rett verktøy for å gjøre hverdagen enda enklere. Volvo FM er den aktive sjåførens arbeidsplass og kombinerer utmerket komfort med smidighet, bekvemmelighet og enestående sikt. Bestill en Volvo – skreddersydd til arbeidsdagen din.

Spesialtilpasset for deg

Volvo FM bygget etter dine behov

Kraft skreddersydd for oppdraget ditt

Informasjon om Volvo FM-drivlinjene

Neste trinn i evolusjonen

En ny, moderne profil – i bedre form enn noen gang

Raske fakta om Volvo FM

Motoreffekt: 330–500 hk
Seks førerhusstørrelser
Diesel, biodiesel, HVO, LNG og elektrisk
Trekkvogn eller jevnlastebil
Detaljert informasjon i spesifikasjonene

Tilpasset for produktiviteten din

Et chassis laget for arbeidet ditt

Et stort utvalg tjenester

Få enda mer ut av driften

Få en oversikt over Volvo FM i den interaktive produktbrosjyren 

Førerhusalternativer for Volvo FM

Høydepunkter med Volvo FM

Hva sier folk om Volvo FM?

Nå har vi gått over til kun å bruke Volvo, ettersom vi føler de har de samme kjerneverdiene som oss.

Tjenester som støtter virksomheten din

Tilbehør til lastebilen

Gjør den til din egen

Vanlige spørsmål om Volvo FM

Den kan skreddersys for et bredt spekter av transportoppdrag. Utover utvalget av førerhusalternativer og drivlinjer, kan chassiset optimaliseres for transport fra byleveranser til container, bulk og anlegg. Det nye Volvo FM-førerhuset tilbyr komfort på førsteklasses nivå over lange avstander, samtidig som det er praktisk å komme inn i.

Hvis du vil, kan du få Volvo FM med en solid boggi med tandemdrift. Den tilbyr en flott kombinasjon av lastekapasitet, trekkraft og drivstoffeffektivitet – spesielt med tandemakselløft. Den vil ta deg langt under tøffe forhold. Hvis du imidlertid trenger en drevet foraksel, anbefaler vi at du ser nærmere på Volvo FMX.

Det kommer an på hvilken versjon du velger. De korte førerhusene er laget for å gi deg den plassen du trenger for å kjøre og administrere oppdragene dine mens de optimaliserer lengden på lasteplanet. De lange førerhusene og Globetrotter-førerhuset tilbyr god plass og god komfort for overnattinger.

Volvo FM tilbyr et praktisk innsteg, som er smart hvis du ofte beveger deg in og ut av førerhuset. Du sitter også nær bakken og har veldig god sikt nær lastebilen. I Volvo FH-førerhuset sitter du høyere oppe og har mer plass og et flatt gulv. Valget er opp til deg og hva du prioriterer.

Ja, det kan du! Alle våre D11- og D13-motorer kan kjøres på HVO, og noen av dem kjører på biodiesel. Utover det tilbyr vi to motorer som kan kjøre på flytende naturgass eller biogass (LNG), noe som vil redusere miljøbelastningen din betraktelig.

Bli kjent med Volvo FM hos forhandleren din

Har du spørsmål? Vil du snakke med noen om din fremtidige lastebil? Eller vet du at du er klar til å oppgradere til nye Volvo FM?