Lastebiler

Kvalitet – en verdi vi lever etter

Det er ikke bare et ord. Det er selve målet vårt. Vi arbeider hele tiden for å overgå forventningene, og vi overlater ikke noe til tilfeldighetene. Det står helt sentralt i alt vi gjør, fra produktutvikling til vårt globale servicenettverk. Hvordan måler vi kvalitet? Gjennom lastebilens ytelse. Den er på veien når du ønsker det. Virksomheten din blir så lønnsom som mulig.

Kvalitetsprodukter

Vi designer, tester, måler og produserer alle deler og komponenter med en nøyaktighet som kanskje blir i meste laget for noen. Arbeidet utføres med lidenskap og presisjon, og kvalitetshensynet er en del av prosessen fra begynnelse til slutt. Det er dette som skaper effektiviteten, driftstiden, sikkerheten og komforten du opplever bak rattet på en Volvo-lastebil. Det er dette som gjør at lastebilen holder det gående, mil etter mil.

Kvalitetsservice

Støtten du får av forhandlerne. Ferdighetene og ekspertisen til mekanikerne – uansett når du trenger dem. Størrelsen på og effektiviteten til det globale servicenettverket. Når det gjelder service, har Volvos kvalitetsfokus en positiv effekt på alt fra drivstofføkonomi og sikkerhet til sjåførenes produktivitet og trygghet. Hjelp og deler er alltid innen rekkevidde, lastebilen er på veien når du ønsker det og bunnlinjen forbedres.

Vil du se kvalitet i praksis?

Besøk din lokale Volvo Trucks-forhandler. Våre forhandlere kan snakke lenge og engasjert om kvalitet. Det er deres lidenskap.