Lastebiler

Volvo Selected 
Velg en brukt lastebil du kan stole på


Det å kjøpe en lastebil er en stor investering. Så du må vite at du har gjort det riktige valget. Når du velger en Volvo Selected-lastebil, vet du at den har blitt grundig testet for å møte de samme høye standardene for kvalitet, ytelse og sikkerhet som vi krever av våre nye lastebiler. Fordi alle detaljer er viktige.


Du kan stole på den samme støtten som da lastebilen var ny. De sertifiserte teknikerne våre bruker kun Volvo-originaldeler og har tilgang til alt spesialutstyr, diagnoseverktøy og databasesystemer som trengs for å holde lastebilen i topp stand.

Hvorfor kjøpe en brukt lastebil fra Volvo Selected? 

Vi er bransjeeksperter

Volvo Selected er et offisielt tilbud fra Volvo Trucks – et av de mest pålitelige og største tunge lastebilmerkene i verden.

Omfattende Volvo-nettverk

Vi tilbyr service av høy kvalitet innenfor vårt store nettverk av forhandlere, som opererer i mer enn 30 land over hele Europa

Kvalitetssikret

Lastebilen din må være pålitelig, og den må holde seg på veien. For å sikre dette bruker vi kun Volvo-originaldeler, og tjenestene våre utføres alltid av dyktige mekanikere med opplæring fra Volvo

På volvoselected.com finner du et bredt utvalg av lastebiler, både Volvo-lastebiler og andre merker. Besøk gjerne volvoselected.com for å se det oppdaterte utvalget vårt. 

Volvo Selected. Buy a used truck that fits your needs.