Vi vet hvor viktig det er å holde lastebilen i drift. Derfor er Volvo Originaldeler og tilbehør utformet med tanke på maksimal pålitelighet, holdbarhet og ytelse. De er kvalitetssikrede og oppfyller Volvos spesifikasjoner og strenge krav. På samme måte som våre lastebiler, blir Volvo Originaldeler testet både i våre laboratorier og i omfattende felttestprogrammer som dekker et bredt spekter av kjøreforhold – fra arktisk is til ørkenvarme.

Ved en eventuell uplanlagt driftsstans, vil vårt avanserte og effektive logistikksystem sørge for at vi finner de riktige delene og leverer dem med det samme. Våre dyktige teknikere vil også være forberedt på å hjelpe, slik at lastebilen er tilbake i drift så raskt som mulig. Maksimal driftstid. Og garantert ro i sjelen.

Kvalitet

Original tilstand. For det var jo det du fikk i første omgang. Du kan stole på deler med kvalitet på fabrikknivå, som er holdbare og som egner seg for at din Volvo alltid forblir en Volvo.

Levering

De riktige delene. På riktig sted til riktig tidspunkt. Volvo Trucks-nettverket dekker over 130 land og mer enn 2000 forhandlere og verksteder.

Garanti

Volvo Originaldeler og tilbehør leveres med 2 års garanti fra montering.

Volvo FH i høstsol.

Bremsekampanje

20 % på bremseskiver og -klosser

Les mer
Volvo Originaldeler Volvo Trucks Services

Volvo Originaldeler

Med Volvo Originaldeler får du de rette delene med de riktige spesifikasjonene, og det er den beste garantien for å holde lastebilen din i drift.

Les mer om Volvo Originaldeler
Volvo Trucks Tilbehør Volvo Trucks Services

Volvo Lastebiltilbehør

Gjør en Volvo-lastebil om til din egen ved å forbedre lastebilens utseende, ytelse og komfort.

Les mer om Volvo Truck-tilbehør
Volvo Trucks Butikker Volvo Trucks Services

Volvo Trucks nettbutikk for profileringsprodukter

Volvo Trucks-profileringsprodukter er unike, og utformet med tanke på å la sjåførene få skape sin egen stil.

Besøk Volvo Trucks Merchandise Store

Relevante nyheter og historier

Lettere lastebiler – høyere nyttelast

Arclid Transport opererer innenfor et svært konkurranseutsatt marked, og er derfor avhengige av maksimal nyttelast og økt produktivitet. Ved å investere i spesifikke transportløsninger i kombinasjon med sjåføropplæring har flåtesjef Peter Conway ...

Kontakt din forhandler

Kontakt din forhandler

Din lokale Volvo Trucks-forhandler er her for å hjelpe deg med å finne den riktige delen og/eller å reparere eller vedlikeholde lastebilen din. Ring når som helst – eller enda bedre: besøk oss.

Finn din nærmeste forhandler