Hver bedrift er unik og har sin egen måte å sikre vekst og lønnsomhet på, så vi tar oss tid til å jobbe tett sammen med deg for å finne den rette løsningen. Som et resultat er våre finansielle løsninger fra Volvo Financial Services både smarte og fleksible. De tilpasses virksomheten din.

Fra én enkelt enhet til hele bilparken. Nye eller brukte. Du kan få en totalløsning for virksomheten din. Og du får styrken til en leverandør som støtter deg både i gode og krevende tider. Hvert steg på veien.

Fleksibilitet

Som leverandør av finansielle tjenester for Volvo Trucks forstår vi din virksomhet, og kan tilby støtte og fleksibilitet som ingen andre kan.

Trivsel

Det er enkelt å samarbeide med oss. Vi handler raskt. Våre tjenester er lett tilgjengelige gjennom din lokale forhandler.

Alternativ kilde

En finansieringsløsning fra Volvo kan være en ny kilde for dine finansieringsbehov. Dermed kan du opprettholde kredittrammene dine i banken.

Finans Finansielle Produkter Volvo Trucks Services

Finansiering

Uansett hvor stor virksomheten din er eller hvor gammel bilparken er, hjelper våre økonomispesialister deg med å finne en løsning du kan stole på.

Les mer om Finans
Forsikring Finansielle Produkter Volvo Trucks Services

Forsikring

Lastebilen og virksomheten din fortjener den beste beskyttelsen. Få ekspertråd og en rekke utmerkede forsikringsprodukter.

Les mer om Forsikring
Lastebilutleie Finansielle produkter Volvo Trucks Services

Lastebilutleie

Volvo Lastebilleie gir eiere og flåteoperatører fleksibiliteten til å møte en verden i endring og nye krav fra kunder.

Les mer om Lastebilutleie

Volvo Finans Norge AS gir ikke skatte eller regnskapsmessige råd. Kundene bør rådføre seg med sin skatterådgiver eller revisor om individuelle forhold.

Kontakt din forhandler

Kontakt din forhandler

Din lokale Volvo Trucks-forhandler er her for å hjelpe deg med å finne den riktige delen og/eller å reparere eller vedlikeholde lastebilen din. Ring når som helst – eller enda bedre: besøk oss.

Finn din nærmeste forhandler