Lastebiler

Norge

×
Finansielle produkter Volvo Trucks Service

Lastebilfinansiering og -utleie er skreddersydd til din virksomhet

Finansiering av din lastebil

Hver bedrift er unik og har sin egen måte å sikre vekst og lønnsomhet på, så vi tar oss tid til å jobbe tett sammen med deg for å finne den rette løsningen. Som et resultat er våre finansielle løsninger fra Volvo Financial Services både smarte og fleksible. De tilpasses virksomheten din.

Fra én enkelt enhet til hele bilparken. Nye eller brukte. Du kan få en totalløsning for virksomheten din. Og du får styrken til en leverandør som støtter deg både i gode og krevende tider. Hvert steg på veien.

Fleksibilitet

Som leverandør av finansielle tjenester for Volvo Trucks forstår vi din virksomhet, og kan tilby støtte og fleksibilitet som ingen andre kan.

Trivsel

Det er enkelt å samarbeide med oss. Vi handler raskt. Våre tjenester er lett tilgjengelige gjennom din lokale forhandler.

Alternativ kilde

En finansieringsløsning fra Volvo kan være en ny kilde for dine finansieringsbehov. Dermed kan du opprettholde kredittrammene dine i banken.

Volvo Finans Norge AS gir ikke skatte eller regnskapsmessige råd. Kundene bør rådføre seg med sin skatterådgiver eller revisor om individuelle forhold.

Kontakt din forhandler

Den lokale Volvo Trucks-forhandleren hjelper deg med å finne den riktige delen og/eller å reparere eller vedlikeholde lastebilen din. Ring når som helst – eller enda bedre: Besøk oss.