Lastebiler

Norge

×

Siste pressemeldinger

08A3977 FH 4x2, semitrailer, langtransport på vei

Volvo Trucks lanserer den nye Volvo FH – Neste generasjons lastebil konstruert med sjåføren i tankene

Volvo Trucks har lansert den nye Volvo FH med et nytt førerhus, innovative sikkerhetsfunksjoner og et sjåførfokusert arbeidsmiljø. Et sentralt mål med den nye designen er å gi sjåføren et mer produktivt, sikkert og behagelig liv på veien.
R2A8182 Den nye serien med tunge lastebiler fra Volvo Trucks

Volvo Trucks lanserer en ny generasjon tunge lastebiler med sjåføren i fokus

Volvo Trucks introduserer fire nye lastebiler med et sterkt fokus på førermiljøet, sikkerhet og produktivitet. – Vi er svært stolte av denne store fremtidsrettede investeringen. Målet vårt er å være kundenes beste forretningspartner ved å gjøre dem enda mer konkurransedyktige og hjelpe dem med å tiltrekke seg de beste sjåførene i et stadig tøffere marked, sier Roger Alm, administrerende direktør i Volvo Trucks. De fire tunge lastebilene, Volvo FH, FH16, FM og FMX, representerer omtrent to tredjedeler av Volvo Trucks' leveranser.
Volvo Trucks introduserer den nye Volvo FH16

Volvo Trucks introduserer den nye Volvo FH16 – Kombinerer komfort med kraft, for overlegen produktivitet

Volvo Trucks har lansert en ny generasjon av Volvo FH16, som kombinerer nye sikkerhetsfunksjoner, et sjåførfokusert arbeidsmiljø og de nyeste teknologiene for å gi kundene økt produktivitet. Den nye flaggskipsmodellen tilhører Volvo Trucks' neste generasjons kjøretøy konstruert med sjåføren i tankene.
Den nye Volvo FMX

Volvo Trucks tar sin mest robuste anleggsbil inn i fremtiden med den nye Volvo FMX

Volvo Trucks har lansert den helt nye Volvo FMX med en helt nytt førerhus, økt nyttelast og innovative sikkerhetsfunksjoner. Med økt forakseltrykk på opptil 20 tonn og en 38 tonns boggi, er den nye Volvo FMX bygget for de tøffeste forholdene og de mest krevende oppdragene.