Lastebiler

Funksjoner

Utforsk funksjonene som gjør din Volvo-lastebil klar for enhver utfordring. Det finnes nyvinninger som øker produktiviteten og energieffektiviteten. Noen gjør livet enklere, tryggere og forbedrer kjøreopplevelsen. Her er et utvalg av noen av funksjonene i lastebilene våre.

Økt sikkerhet og kjørekomfort

Kameraspeil

Kameraspeil forbedrer aerodynamikken i lastebilen for å spare energi. De åpner synsfeltet, og nattsikt gir deg klar sikt i mørket.

Utforsk kameraspeilet

Livet i førerhuset

Hvis du tilbringer mye tid i førerhuset på en Volvo-lastebil, vil du sette pris på våre innebygde løsninger som gjør mest mulig ut av livet på veien. Plassen, komforten, oppbevaringsplassen og de praktiske løsningene som gjør arbeid til kvalitetstid.

Alt om livet i førerhuset

Volvo Dynamic Steering

Sidevind, hjulspor eller hull i veien? Volvo Dynamic Steering filtrerer bort forstyrrelser og demper belastningen på skuldrene dine. Denne funksjonen støtter også andre systemer som hjelper deg å kjøre enda sikrere.

Om Volvo Dynamic Steering

Kjørestøttesystemer (DSS)

Våre kjørestøttesystemer er laget for å forbedre sikkerheten i en rekke situasjoner, enten du kjører i høy hastighet på motorveien eller i byer med andre trafikanter tett på.

Oppdag våre kjørestøttesystemer

Skreddersydd for ytelse

Klargjort for påbygging

Jo raskere du får lastebilen ferdig med et skreddersydd påbygg, jo bedre. Volvo-lastebiler er godt forberedt for påbygging fra fabrikken. Og påbyggeren får tilgang til omfattende dokumentasjon og støtte fra oss. Det forkorter leveringstiden og øker kvaliteten på den ferdige lastebilen din.

Hva innebærer klargjort for påbygging?

Chassis

Du ønsker en lastebil med et chassis som er bygget for å håndtere oppgavene du skal utføre. Vi skreddersyr chassiset slik at du lykkes med arbeidet.

Utforsk våre chassisalternativer

Energi og effektivitet

I-See

Vet du hvordan du tilpasser hastighet, girskift og utrulling etter topografi, svinger og kommende køer for å spare energi? I-See vet hvordan, og kunnskapen er basert på data.

Les mer om I-See

I-Save

Å spare drivstoff har aldri vært enklere. I-Save er den ideelle løsningen for å redusere drivstofforbruket ved langtransport, og kjørbarheten er fremdeles helt topp.

Om I-Save

Volvo-motorer

Volvo tilbyr lastebiler som drives av elektrisitet, diesel eller gass. Og dette gjelder hele spekteret av middels tunge til tunge lastebiler. Se nærmere på de forskjellige drivstoff- og effektalternativene.

Utforsk motoralternativene

I-Shift

I-Shift er et utvalg av automatiske girkasser som er laget for å gjøre kjøringen smidigere, behageligere og mer effektiv. Referanse for bransjen.

Finn ut mer om I-Shift

Funksjonene som er avbildet, er kanskje ikke standard eller tilgjengelige for alle utstyrsnivåer og drivlinjealternativer.

Skreddersydd for ytelse

Din lokale Volvo-forhandler kan gi deg svar. Stikk innom, ring oss eller hør om vi kan treffe deg.