Lastebiler

Forbedre sikkerheten for sjåfører og forhindre ulykker

Sikkerhetstjenesten i Volvo Connect lar deg overvåke og analysere føreradferd for å forbedre sikkerheten til bilparken din og redusere risikoen for ulykker. Dette vil også redusere slitasje, øke drivstoffeffektiviteten og fremfor alt gjøre veiene våre så trygge som mulig. For alle.

Viktige fordeler

Analyser og forbedre sjåførens sikkerhet.

Bli varslet om sikkerhetshendelser.

Øk drivstoff-effektiviteten.

Reduser slitasje.

Reduser faren for ulykker.

Beskytt bedriftens omdømme.

Finn ut mer om Sikkerhet-tjenesten nedenfor. Du kan også besøke Volvo Connect-markedsplassen eller kontakte den lokale forhandleren din for å få mer informasjon. 

Har du ikke Volvo Connect ennå?
 

Kontakt forhandleren din for å registrere deg

Om sikkerhetstjenesten


Sikkerhet

Trygghet og sikkerhet handler om mer enn bare å beskytte lastebilsjåfører og andre trafikanter ved en ulykke. Det handler om å forhindre at ulykker skjer i utgangspunktet. Sikkerhetstjenesten i Volvo Connect gir et faktabasert grunnlag for sikkerhetsanalyse og sjåføropplæring. Tjenesten registrerer føreradferd som hard bremsing og akselerasjon, samt når Aktiv sikkerhetspakke-systemer griper inn for å unngå en hendelse eller ulykke. Dette hjelper flåtesjefer og sjåfører med å identifisere forbedringsområder og bidra til sikrere transportoppdrag, samtidig som det øker drivstoffeffektiviteten og reduserer slitasje.

Sikkerhet for Volvo Connect

Fremhevede Volvo Connect-tjenester

Kom i gang med Connect

Klar til å komme i gang med Volvo Connect? Eller har du spørsmål om en av tjenestene? Din lokale forhandler kan hjelpe deg.