Lastebiler

Vær forberedt og ha oversikt med våre tilkoblede tjenester for flåtestyring

Mulighetene er endeløse. Det blir enklere å administrere bilparken og transportoppdragene dine. Spar drivstoff. Overvåk tilstanden til lastebilene dine. Og mye mer. Du kan få tilgang til hele spekteret av digitale tjenester gjennom Volvo Connect-portalen. Det gir en mer effektiv og lønnsom daglig drift – og du kan fokusere på det som virkelig teller: å ta vare på kundene dine.
 

Har du ikke Volvo Connect enda? Be forhandleren din om å sette opp en konto til deg.

Viktige fordeler

Forutse og forhindre uplanlagte stopp.

Reduser drivstoff- og energiforbruket.

Overhold lovgivningen.

Spor og administrer eiendelene dine.

Forbedre informasjonsflyten.

Reduser papirarbeidet.

Finn ut mer om tjenestene for flåtestyring nedenfor. Du kan også gå til Volvo Connect-markedsplassen eller kontakte den lokale forhandleren din for å få mer informasjon.

 

Logg på Volvo Connect

Volvo Connect

Volvo Connect er en portal der du får tilgang til digitale tjenester, dokumenter og verktøy som øker transportvirksomhetens lønnsomhet. Be forhandleren din om å sette opp en konto til deg. Logg på for å begynne å utforske en verden av tjenester som kan gi deg et fortrinn.

 

Finn ut mer 

Noen av flåtestyringstjenestene

Oppetid

Våre tilkoblede Oppetids-tjenester holder virksomheten i gang. Du kan overvåke dekkene, batteriene og andre kritiske komponenter i sanntid for å forutsi og forhindre uplanlagte stopp. Optimaliser verkstedbesøk med en serviceplan som er skreddersydd for lastebilens faktiske bruk. Og hvis uhellet er ute, kan du få veihjelp hele døgnet uansett hvor du er.


Oppetids-tjenester

Drivstoff- og energieffektivitet

Våre tjenester for drivstoff- og energieffektivitet hjelper deg med å redusere drivstoff- eller energiforbruket, redusere kostnader og minimere miljøavtrykket. Du kan overvåke ytelsen til bilparken og sjåførene for å finne måter å forbedre effektiviteten på, eller optimalisere hastigheten og girskiftene automatisk for å spare drivstoff.


Drivstoff- og energieffektivitet

Samsvar og data

Våre tjenester for samsvar og data letter byrden med journalføring, og gjør det lettere å følge lovpålagte krav. De hjelper deg med å overholde kravene til kjøre- og hviletider. Fartsskriverdata er sikret og tilgjengelige for nedlasting på forespørsel. Og du kan dele informasjon fra lastebilene dine med andre systemer for bilparkadministrasjon.


Samsvar og data

Kom i gang med Connect

Klar til å komme i gang med Volvo Connect? Eller har du spørsmål om en av tjenestene? Din lokale forhandler kan hjelpe deg.