Drivstoff og miljø hjelper deg å spare drivstoff og senke CO2-utslippene

Drivstoff og miljø

Hvem er din mest drivstoffeffektive sjåfør? Og hvem trenger opplæring og støtte? Drivstoff- og miljøtjenesten sparer deg for tid brukt på analyse av kjøretøy og sjåførdata. Den viser deg hvor du kan gjøre besparelser. Og den hjelper deg å redusere CO2-utslippet.

Begynn å spare med Drivstoff og miljø
Hjelper deg å velge riktig sjåfør til riktig oppdrag

Sjåførtider

Dynafleet hjelper deg å holde oversikten over sjåføraktiviteter til alle tider. Se hvilken sjåfør som egner seg best til et nytt oppdrag. Få proaktive varsler som sikrer at forskrifter om antall sjåførtimer overholdes. Spar tid på administrasjon ved å laste ned fartskriverdata automatisk. 

Lær mer om tjenesten Sjåførtider
Posisjonering: holder deg oppdatert

Posisjonering

Ingen flere telefonsamtaler. Aldri mer gjetting. Posisjonstjenesten forteller deg akkurat det du trenger å vite. Fra lastebilens posisjon (på gatenivå) til detaljerte opplysninger om sjåføren, lastebilens hastighet, last og kjøretøytypen. Den kan også hjelpe deg å planlegge, navigere og drive virksomheten på en mer lønnsom måte.

Se nærmere på posisjoneringstjenesten
Rask, enkel og økonomisk

Meldingstjeneste

Meldinger er en rask, sikker og kostnadseffektiv tjeneste som gjør at kontoret alltid kan komme i kontakt med lastebilen. Den forhindrer kostbare misforståelser og gir sjåførene informasjonen de trenger for å ta bedre beslutninger når de er på veien. Du kan kommunisere så mye du vil – uansett hvor lastebilen befinner seg.

Oppdag meldingstjenesten

Tipp Transport

- Volvo Servicetjenester er gull verdt!

Tipp Transport velger Volvo Servicetjenester: Dynafleet til å motivere sjåførene. - Vi belønner månedlig de sjåførene som oppnår de målene som er satt, uten at det rangeres. Volvo Sjåføropplæring er med på å øke kjøregleden. I tillegg er det Volvo Gold-kontrakt på alle biler!

Les mer om hvordan Tipp Transport nyter godt av Volvo Servicetjenestene

Slik virker det

Et komplett system – for alle lastebiler

Dynafleet gir deg tilgang til unik og svært nyttig informasjon om Volvo-lastebilen din. Dynafleet kan imidlertid monteres i en lastebil av et hvilket som helst annet merke, noe som gjør det enkelt å lede en flåte med flere lastebilmerker.

De fire Dynafleet-tjenestene kan aktiveres i en hvilken som helst kombinasjon. Hver tjeneste er tilgjengelig mot et fast månedlig beløp, inkludert internasjonal roamingkommunikasjon.

Enkel montering

Dynafleet-maskinvaren kan installeres på fabrikken eller ettermonteres av Volvo Trucks-forhandleren. Det trengs ingen ekstra programvare – bare logg deg på Dynafleet-nettportalen for å få tilgang til flåteinformasjonen, eller bruk smarttelefonen eller nettbrettet for å få oppdateringer hvor enn du måtte være.

Informasjon og lagring

Informasjon om kjøretøyet og sjåføren sendes til Dynafleets database, der den analyseres og presenteres i form av lettleste rapporter. Kontoret og sjåføren kan til enhver tid kommunisere tekstmeldinger. Du kan integrere ordre- eller fakturasystemet med Dynafleet.

Øystein Lie foran tre Volvo FH fra Westgaard. Foto.

Sparte en halv million med Dynafleet

Les mer om hvordan Westgaard bruker Dynafleet
VT

Den perfekte pakken

Din lokale Volvo-forhandler kan hjelpe deg med å finne den perfekte Dynafleet-pakken for deg og din virksomhet.

Finn nærmeste forhandler