Lastebiler

Volvo FL Electric

Naviger i trange gater og kom deg hele veien til leveringsstedet med et minimum av støy og null eksosutslipp. Volvo FL Electric er perfekt for dør-til-dør-leveranser og avfallsinnsamling. Lastebilen er tilgjengelig med tjenester og støtte for å forenkle overgangen til elektrisk transport.

Opptil 16,7 tonn totalvekt

Opptil 130 kW effekt

Rekkevidde på opptil 450 km

Produktiv og med kontroll 

Få tilgang til konstant lastebilovervåking og prediktiv serviceplanlegging for å sikre oppetid og leveranser. Ekstra ro i sjelen gjennom ruteplanlegging og posisjonering med energistatus i sanntid via Volvo Connect.

Jevn kraft

En elektrisk motor i kombinasjon med en 2-trinns girkasse, gir en veldig god kjøreopplevelse. Den enorme kraften på opptil 130 kW/175 hk er enkel å håndtere.

Rekkevidde for behovene dine

Med en rekkevidde på opptil 450 km lar den nyeste generasjonen batteriteknologi deg optimalisere lastebilen til dine behov. Hvis en lavere rekkevidde dekker behovene dine, kan du gå for færre batterier og i stedet øke lastekapasiteten betraktelig. 

Spesifikasjoner – Volvo FL Electric

Funksjoner

Volvo FL Electric

  
Akselkonfigurasjoner

Jevnlastebil: 4×2

Alle aksler har luftfjæring

  

Førerhus

Kort førerhus, kort, langt førerhus

  

Vogntogvekt 

Opptil 16,7 tonn  
Batterikapasitet280–565 kWh, 3–6 batterier  

Rekkevidde

Opptil 450 km

  
Ladetid (4 batteripakker fulladet)

8 timer med AC (43 kW)

2,3 timer med DC (150 kW)

  

Drivlinje 

Enkel elektrisk motor, 2-trinns girkasse  
YtelseOpptil 130 kW kontinuerlig effekt (175 hk)   

Bruksområder

Egnet for påbygg. Elektrisk kraftuttak

  

 

   

 

Gå over til elektrisk transport i bare fire steg

Hos oss kan det å gå over til elektrisk transport være en grei prosess. I tillegg til å levere lastebilene og infrastrukturen, er vi klare til å sørge for at du får akkurat den rette løsningen som passer til kravene dine. Vi ser gjennom målene og rutinene dine og kommer med en komplett løsning. Her er fire enkle steg for å gå over til elektrisk transport.
 

Les de fire stegene her

Grunnleggende tjenester. Dedikert støtte

Når det gjelder elektromobilitet, er Volvo Trucks en utprøvd partner på området siden 2019. I tillegg til vår velprøvde historie med innovasjon innen utvikling av elektriske kjøretøy, har vi forpliktet oss til å levere komplette løsninger som strekker seg langt utover lastebilen. Og vi gir deg den støtten du trenger for å gjøre elektrisk transport fra et kryss i en boks til en avgjørende forretningsmessig ressurs.

 

Les mer om de elektriske lastebilene våre

Bygg din egen Volvo FL Electric

Har du spørsmål?

Din lokale Volvo-forhandler vil gi deg svar. Stikk innom, ring dem eller be dem besøke deg.