Lastebiler

Volvo FH Royal – den ekte kongen er tilbake!

I januar 1987 lanserte Volvo Norge F12 Royal i ett begrenset opplag på 200 unike nummererte biler. Bilene har for lengste gått inn i norsk transporthistorie som legender med bakgrunn i kjøretøyutviklingen og kvaliteten som Volvo F12 representerer, og de gjenværende bilene er i dag ettertraktede samleobjekter.

I 2022, nøyaktig 35 år etter lanseringen av den originale F12 Royal vil de første kundesolgte FH Royalene rulle ut på veiene i Norge. Bygget på den Royalistiske familiearven får alle bilene de samme hovedtrekkene med svart metallic førerhus, svart originalt Volvo skinninteriør, premium rødlakkert ramme, Dura Bright aluminiumsfelger, gangbord i dørkaluminium på trekkvogn og spesialdesignet Royal foliering. Metallplaketten fra 1987 er ikke glemt og monteres på dashbordet med transportør sitt navn inngravert.  

Volvo FH har gjennom flere utviklingstrinn siden lanseringen i 2012 blitt et verktøy og en plattform som representerer en kvalitet som vi i Volvo i dag er stolte av å relansere Royal navnet med. I kjent Volvo-ånd kan eierne av FH Royal være trygge på at de får et klasseledende produkt med unike funksjonaliteter som Volvo fortsatt er alene om å kunne tilby!

Galleri med bilder av Volvo FH Royal

Du kan laste ned bildene i middels god oppløsning ved å klikke deg inn i galleriet, høyreklikke på bildet du vil ha og velge «Lagre bildet som» eller tilsvarende for din nettleser. Du kan også laste ned et større utvalg bilder høyoppløselig her (1,2 GB).

Format ZIP Size 1 GB Last ned høyoppløselige bilder her