Lastebiler

Volvo FH Royal – den ekte kongen er tilbake!

I januar 1987 lanserte Volvo Norge F12 Royal i ett begrenset opplag på 200 unike nummererte biler. Bilene har for lengste gått inn i norsk transporthistorie som legender med bakgrunn i kjøretøyutviklingen og kvaliteten som Volvo F12 representerer, og de gjenværende bilene er i dag ettertraktede samleobjekter.

I 2022, nøyaktig 35 år etter lanseringen av den originale F12 Royal vil de første kundesolgte FH Royalene rulle ut på veiene i Norge. Bygget på den Royalistiske familiearven får alle bilene de samme hovedtrekkene med svart metallic førerhus, svart originalt Volvo skinninteriør, premium rødlakkert ramme, Dura Bright aluminiumsfelger, gangbord i dørkaluminium på trekkvogn og spesialdesignet Royal foliering. Metallplaketten fra 1987 er ikke glemt og monteres på dashbordet med transportør sitt navn inngravert.  

Volvo FH har gjennom flere utviklingstrinn siden lanseringen i 2012 blitt et verktøy og en plattform som representerer en kvalitet som vi i Volvo i dag er stolte av å relansere Royal navnet med. I kjent Volvo-ånd kan eierne av FH Royal være trygge på at de får et klasseledende produkt med unike funksjonaliteter som Volvo fortsatt er alene om å kunne tilby!

Galleri med bilder av Volvo FH Royal

Du kan laste ned bildene i middels god oppløsning ved å klikke deg inn i galleriet, høyreklikke på bildet du vil ha og velge «Lagre bildet som» eller tilsvarende for din nettleser. Du kan også laste ned et større utvalg bilder høyoppløselig her (1,2 GB).