Lastebiler

Klargjort for påbygging

Tippbil, tankbil, kran, maskintransporter eller brannbil? Det fleksible Volvo-chassiset og en lang liste med spesifikasjonsvalg gjør det enkelt å skreddersy lastebilen til dine behov. Påbyggeren får umiddelbar tilgang til nettportalen med Volvos påbyggerinstruksjoner for å få fortgang i prosessen og forbedre kvaliteten.

Påbyggingsfunksjoner

Alle Volvo Trucks-chassiser er godt forberedt for karosseribygging innenfor et bredt spekter av bruksområder. Dette er for å sikre den høye kvaliteten på hele lastebilen og for å fremskynde påbyggingsprosessen. Ta en titt på en håndfull eksempler på løsninger nedenfor.

Spesifikasjonsvalg

Mange mulige kombinasjoner gjør det enkelt å skreddersy en lastebil. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg alternativer for akselkonfigurasjoner, chassishøyder og akselavstander.

Volvos påbyggerinstruksjoner

Volvos påbyggerinstruksjoner er en viktig ressurs for påbyggere og verksteder for klargjøring og optimalisering mens vi bygger lastebilen din, og er tilgjengelig på 12 språk døgnet rundt. Instruksjoner for påbygg, chassistegninger, koblingsskjema, datablad og tilbehør.

Påbyggermodul

Denne funksjonen gjør det enkelt for påbyggeren å benytte seg av lastebilens elektriske system for å skreddersy funksjoner. De får enkelt tilgang til påbyggermodulen via fleksible brytere på intrumentpanelet og i Work Remote.

Rett ramme

Volvo-rammen er fullstendig rett og parallell bak førerhuset. Det gjør jobben til påbyggeren atskillig enklere.

Rammehøyder og innerforinger

Velg en 266 mm eller 300 mm ramme avhengig av kravene påbygget stiller. Tunge bruksområder betyr mye belastning på rammen. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av innerforinger for å gi all forsterkningen du trenger.

Egne hull

Rammen kommer med en øvre hullrad som er beregnet for påbygget. Siden vi ikke bruker noen bolter her, er det enkelt for påbyggeren å feste utstyret.

Tilrettelagt for kran

Lavt chassis og høyt akseltrykk står på alle kranbyggeres ønskeliste. Chassiset vårt leveres med begge deler. I tillegg kan vi lage en ledig plass på rammen nær førerhuset og til og med levere lastebilen med fabrikkmonterte kranplater.

Kraftuttak

Et stort utvalg av koblingsuavhengige og koblingsavhengige kraftuttak er tilgjengelig for drift av ulike typer påbyggsutstyr. For elektriske lastebiler er det elektriske kraftuttak tilgjengelig med kapasitet på 600 V DC eller 400 V AC.

Perfekt for vekselflak

Det 295 mm utslaget til den nye bakre luftfjæringen kombinert med det ekstra lave chassiset er den perfekte løsningen hvis du transporterer midlertidige påbygg.

Bakre overheng og modifikasjoner

Den bakre rammen kan justeres i trinn på 50 mm på fabrikken. Velg mellom fire ulike utforminger for enden av rammen fra fabrikk: øvre (for tippbiler, krokløftere og renovasjonsbiler), nedre (for tilhengere med senteraksel), bøyd (for trekkvogner) og rett (for jevnlastbiler).

Plassering av bakre underkjøringsbeskyttelse

For å utvide tilvalgene for den bakerste delen ytterligere kan den bakre underkjøringsbeskyttelsen plasseres i flere ulike posisjoner.

Festebraketter

Chassiset kan leveres fra fabrikken med festebraketter for påbygg montert på rammen – nå tilgjengelig både i akselområdet og på det bakre overhenget.

Har du spørsmål?

Din lokale Volvo-forhandler vil gi deg svar. Stikk innom, ring dem, eller be dem besøke deg.