Lastebiler

Påbygg etter dine ønsker

KLARGJORT FOR PÅBYGGING

Tippbil og tankbil? Kranbil eller biltransporter? Kanskje en skapbil eller brannbil? Uansett hva du driver med, er Volvo-chassiset klar for oppgaven. Det fleksible chassiset og en lang rekke spesifikasjonsvalg gjør det enkelt å skreddersy lastebilen til dine krav.

Når du bestiller din Volvo-lastebil, gir vi påbyggerne direkte tilgang til VBI-portalen (Volvo Bodybuilder Instructions) for påbyggerinstruksjoner. Nøyaktige 3D-tegninger gjør at påbyggerne kan begynne arbeidet når vi bygger lastebilen, som leveres perfekt forberedt fra fabrikkens side, og de unngår unødvendig rekonstruksjonsarbeid. Dette vil si at lastebilen leveres raskere, mer kostnadseffektivt og klar til påbygging.

Påbyggingsfunksjoner

Volvos påbyggerinstruksjoner (VBI)
VBI er tilgjengelig 24/7 og på 12 språk og er en viktig ressurs for påbyggere og verksteder. Instruksjoner for påbygg, chassistegninger, koblingsskjema, dataark og tilbehør.

Kraftuttak
Det leveres et stort utvalg av koblingsuavhengige og koblingsavhengige kraftuttak for drift av ulike typer påbyggsutstyr.

Rett ramme
Volvorammen er fullstendig rett og parallell bak førerhuset. Det gjør jobben til påbyggeren atskillig enklere.

Påbyggerområdet
Ingeniørene våre plasserer aldri noe over toppen på rammen. Dette området tilhører helt og holdent påbyggeren og gir masse fleksibilitet.

Dedikerte hull
Rammen leveres med en øvre hullrad som er beregnet på påbygget. Siden vi ikke bruker noen bolter her, er det enkelt for påbyggeren å feste utstyret.

Perfekt tilpasset bakre overheng
Den bakre rammen kan nå skjæres til akkurat slik du vil ha den, på fabrikken – i 50-millimeterstrinn – slik at den passer påbygget perfekt.

Spesifikasjonsalternativer

Mange mulige kombinasjoner gjør det enkelt å skreddersy en lastebil. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg alternativer for akselkonfigurasjoner, chassishøyder og akselavstander.

 

 

Fire utforminger bak
Vi kan levere chassiset fra fabrikken med fire ulike utforminger for enden av rammen: Øvre (for tippbiler, krokløftere og renovasjonsbiler), nedre (for tilhengere med senteraksel), bøyde (for trekkvogner) og rette (for jevnlastbiler).

Plassering av bakre underkjøringsbeskyttelse
For å utvide tilvalgene for den bakerste delen ytterligere kan den bakre underkjøringsbeskyttelsen plasseres i flere ulike posisjoner.

To ulike rammehøyder
Velg en 266 mm eller 300 mm ramme avhengig av påbygget ditt.

Påbyggermodul
Dette gjør det enkelt for påbyggeren å bruke lastebilens elektriske system for å tilpasse funksjoner. Du får enkelt tilgang til påbyggermodulen via fleksible bryterne på dashbordet og i Work Remote.

Perfekt for vekselflak
Det 295 mm utslaget til den nye bakre luftfjæringen kombinert med det ekstra lave chassiset er den perfekte løsningen hvis du transporterer midlertidige påbygg.

Festebraketter
Chassiset kan leveres fra fabrikken med festebraketter for påbygg montert på rammen – nå tilgjengelig både i akselområdet og på det bakre overhenget.

Tilrettelagt for kran
Lavt chassis og høyt akseltrykk står på alle kranbyggeres ønskeliste. Chassiset vårt leveres med begge deler. I tillegg kan vi lage en ledig plass på rammen nær førerhuset og til og med levere lastebilen med fabrikkmonterte kranplater.

Ekstra forsterkninger
Enkelte tunge bruksområder legger et stort press på rammen. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av indre fôringer, for å gi all forsterkningen du trenger.

Tilgjengelig for disse lastebilene

Klar for et nytt karosseri?

Tilpasningen starter hos forhandleren din