Det er et grunnleggende faktum i livet at når du har forpliktet deg til langsiktige mål, må du ta vare på deg selv. Alt betyr noe på en eller annen måte. Hver treningsøkt, hvert måltid, hver uttøyning får en ny mening – fordi når det gjøres riktig, kan du fortsette å gjøre det du alltid har gjort, så godt du kan. Og det samme gjelder for din Volvo-lastebil. Når du velger Volvo Originaldeler, holder du lastebilen i toppform – nå, og i lang tid framover.

Volvo Originaldeler
Volvo Originaldeler

Volvo Originaldeler – her er forklaringen

Førsteklasses kjøretøy som bruker deler av høy kvalitet trenger også service og reparasjoner. Så når tiden kommer, maksimerer du driftstiden og effektiviteten ved å bruke Volvo Originaldeler. De er designet og testet for å sikre optimal ytelse og passer perfekt til din Volvo-lastebil. Sammen med hver eneste originaldel fra Volvo, kommer Volvo byttekomponenter og Volvo-tilbehør med fullstendig sinnsro for deg. Derfor kan vi med sikkerhet si at Volvo Originaldeler øker kjøretøyets levetid, reduserer risikoen og gir deg mest valuta for pengene.

Forhandlersøk

Bruk Volvo Originaldeler

Volvo Originaldeler, profesjonell service og kvalifiserte montører gjør at alt blir perfekt på første forsøk. Det hele begynner hos din lokale Volvo-forhandler.

Finn nærmeste forhandler
Delene våre gir deg en driftstid du ikke får med andre deler.

Volvo Originaldeler kommer nå med 2 års garanti for monterte deler

Vi har høye standarder. Våre høye kvalitetsstandarder er akkurat de samme for reservedelene som for delene som brukes når lastebilen bygges. Når du må bytte ut deler, bruker vi bare Volvo Originaldeler. De holder drivstoffeffektiviteten på topp og utslippene lave. De gjør at lastebilens ytelse er på topp dag etter dag. Delene gir deg helt enkelt en driftstid du ikke får med andre deler.

Deler som gjør en bedre jobb

Volvo Originaldeler er ikke bare kvalitetssikret. De er utformet etter våre spesifikasjoner og produsert etter våre kompromissløse standarder. De er også grundig testet. De passer perfekt. De gir deg den roen i sinnet du fortjener. 

Du er aldri langt unna reservedelene du trenger

Riktig reservedel. Riktig sted. Riktig tidspunkt

Med et nettverk bestående av verksteder i 140 markeder over hele verden er det ikke vanskelig å få tak i reservedelene og servicen du trenger for å komme tilbake på veien. Våre avanserte logistikksystemer gjør at vi finner delene du trenger og leverer dem med Volvos karakteristiske effektivitet.

Din driftstid har høyeste prioritet

Vårt 15-års produksjonsløfte

Det spiller ingen rolle hvilken Volvo-lastebil du kjører eller når du kjøpte den – vi prioriterer driftstiden din. Derfor fortsetter vi å produsere og levere alle viktige deler i minst 15 år etter at vi har sluttet å produsere en modell.

Finn delene du trenger – fra et utvalg på over 100 000

Finn den perfekte reservedelen

Vi produserer og leverer mer enn 100 000 Volvo Originaldeler. Du finner enkelt det du trenger i delekatalogen.

Bla gjennom delebrosjyren

VOLVO ORIGINALDELER – 2 BEKYMRINGSFRIE ÅR

Våre deler er originale. Vi er så overbevist om kvaliteten på delene at de kommer med 2 års garanti for monterte deler. 

Hvis du får problemer med en del i løpet av de første 2 årene på grunn av en feil som dekkes av garantien, dekker vi reparasjon og bytte av delen.

Den fullstendige 2-årsgarantien for monterte deler for Volvo Originaldeler hvis arbeidet utføres av et autorisert Volvo-verksted. Den dekker reparasjon eller bytte av deler. Og til og med følgeskader.

Volvo Byttekomponenter

Volvo Byttekomponenter er brukte Volvo Originaldeler som er overhalt til sin opprinnelige tilstand, og som selges til konkurransedyktige priser. Kvalitetsstandardene for en byttedel er akkurat de samme som for en helt ny del. Du får akkurat den samme garantien,

og vi kan tilby markedets mest omfattende utvalg av deler. Du finner alt fra luftkompressorer, styringsenheter og koblingssett til motorer, girkasser, turboladere og fartsskrivere – til en pris du vil verdsette og en standard du kan stole på.

VT

Vær en del av det

Volvo Originaldeler, profesjonell service og kvalifiserte montører gjør at alt blir perfekt på første forsøk. Det hele begynner hos din lokale Volvo-forhandler.

Finn nærmeste forhandler