Lastebiler

Volvo Originaldeler 

For å få driftstiden, påliteligheten og ytelsen du forventer av en Volvo-lastebil, må du ikke akseptere intet mindre enn Volvo Originaldeler. De er laget for å passe perfekt til lastebilen din. De er produsert etter våre kompromissløse standarder. Og på samme måte som lastebilene våre, blir de testet både i våre laboratorier og i omfattende felttestprogrammer som dekker et bredt spekter av kjøreforhold – fra arktisk is til ørkenvarme. Kvaliteten er med andre ord sikret. Og når delene er montert av et autorisert Volvo-verksted, kommer de med 2 års garanti for monterte deler. Alt for å gi deg den roen i sinnet du fortjener.

Riktig reservedel. Riktig sted. Riktig tidspunkt.
 

Volvo Originaldeler er tilgjengelige både gjennom nettbutikken vår og fra din lokale forhandler. Med et nettverk bestående av forhandlere og verksteder i 130 markeder over hele verden er det ikke vanskelig å få tak i reservedelene og servicen du trenger for å komme tilbake på veien. Våre effektive logistikksystemer sørger også for at du får den delen du trenger når du trenger det.

Vårt 15 år lange løfte om delelevering
 

Det spiller ingen rolle hvilken Volvo-lastebil du kjører eller når du kjøpte den – vi prioriterer driftstiden din. Derfor fortsetter vi å produsere og levere viktige deler i minst 15 år etter at vi har sluttet å produsere en modell.

Garanti for monterte deler
 

Volvo Originaldeler er støttet av 2 års garanti for monterte deler. Hvis du får problemer med en del i løpet av de første 2 årene på grunn av en feil som dekkes av garantien, dekker vi reparasjon og bytte av delen. Den fulle garantien gjelder når arbeidet utføres av et autorisert Volvo-verksted. Den dekker reparasjon eller bytte av deler. Og til og med følgeskader.
 

Les mer om Volvo Originalservice

Volvo Byttekomponenter

Få selvtilliten som følger med Volvo Originaldeler, men til en redusert pris – og med mindre innvirkning på miljøet.

Vær en del av det

Volvo Originaldeler, profesjonell service og kvalifiserte montører gjør at alt blir perfekt på første forsøk. Det hele begynner hos din lokale Volvo-forhandler.