Lastebiler

Gassdrevet Volvo FH Aero 

Den gassdrevne Volvo FH Aero er en langtransportbil med aerodynamiske former. Denne lastebilen reduserer CO2-utslippene ved å kjøre på biogass og HVO, og med lange kjørelengder med høy nyttelast er den karbonnøytral når dette beregnes fra tank til hjul.

Karbonnøytral langtransport

Den gassdrevne motoren har samme ytelse som våre dieselmotorer. Den har lavere utslipp og kan oppnå karbonnøytral langtransport ved bruk av fornybar biogass og HVO. Du kan velge mellom 420, 460 eller 500 hk med et dreiemoment på inntil 2500 Nm.

Kontakt oss angående Aero‑serien

Personvern

Du må samtykke i at vi kan kontakte deg.

Høy ytelse og stort dreiemoment

Den gassdrevne Volvo FH Aero-motoren er basert på dieselteknologi og har derfor betydelig høyere effektivitet, ytelse og dreiemoment enn andre gassmotorer. Dette gjør den perfekt til langtransportoppdrag med vogntogvekt på inntil 60 tonn og krav til høy produktivitet.

Reduserte CO2-utslipp

I tillegg til biogass (bio-LNG) eller naturgass (LNG) bruker motoren også en liten mengde enten fornybar HVO eller diesel. Den bruker også AdBlue til eksosetterbehandling. Du kan redusere CO2-utslippene med opptil 100 %, beregnet fra tank til hjul, når du bruker biogass og HVO.

Gasskapasitet etter dine behov

Tilpass tankstørrelsen på den gassdrevne Volvo FH Aero, og få inntil 1000 km rekkevidde. Dette gjør lastebilen egnet for langtransport takket være et voksende nettverk av fyllestasjoner.

Bygg din gassdrevne lastebil

Design en gassdrevet Volvo FH Aero for bedriften din. Velg aksler, motor og tank samt all den komforten du ønsker i førerhuset.

Høy ytelse og lang rekkevidde med lavere CO2-utslipp

Den gassdrevne Volvo FH Aero har ytelse og produktivitet som en dieseldrevet lastebil og tilstrekkelig rekkevidde for langtransport. Den kan redusere CO2-utslippene dine med inntil 100 %. Dette beregnes fra tank til hjul ved bruk av biogass og HVO sammenlignet med en lastebil som bruker europeisk standarddiesel.

Inntil 60 tonn

Rekkevidde på inntil 1000 km

Inntil 500 hk

Funksjonene som er avbildet, er kanskje ikke standard eller tilgjengelige for alle utstyrsnivåer og drivlinjealternativer

Har du spørsmål?

Din lokale Volvo-forhandler kan gi deg svar. Stikk innom, ring oss eller hør om vi kan treffe deg.