Lastebiler

Hold lastebilen på veien med Volvo lastebiltjenester

Volvo lastebiltjenester

Med en førsteklasses Volvo-lastebil er du i en sterk posisjon fra første dag. Men forpliktelsen vår overfor deg stopper ikke når vi overleverer nøklene. Det er bare begynnelsen.
 

For å holde bilparken i perfekt stand og virksomheten din i gang kan du få tilgang til en verden av digitale tjenester og support gjennom Volvo Connect-portalen. Oppdag smartere måter å øke driftstiden, administrere bilparken og forbedre forbruket på – ved å bruke sanntidsdata fra smartteknologien og den trådløse tilkoblingen i lastebilene dine. Med din lokale forhandlers ekspertise, samt kvaliteten og sikkerheten til originale Volvo-deler og service, kan du være sikker på å få best mulig hjelp gjennom hele lastebilens livssyklus – og videre.

Volvo Connect

Volvo Connect er en portal der du får tilgang til digitale tjenester, dokumenter og verktøy som øker transportvirksomhetens lønnsomhet. Be forhandleren din om å sette opp en konto til deg. Logg på for å begynne å utforske en verden av tjenester som kan gi deg et fortrinn.

Har du allerede en Volvo Connect-konto?

Flåtestyring

Våre tjenester for flåtestyring vil gjøre ditt daglige arbeid enklere, mer effektivt og mer produktivt. De hjelper deg med å unngå uplanlagte stopp. Planlegg transportoppdrag og verkstedbesøk. Forbedre forbruket og sikkerheten. Og mye mer. Alt på ett sted – Volvo Connect.
 

Flåtestyring

Sjåførsupport

Kompetente, motiverte sjåfører har vist seg å være mer produktive og kjøre mer effektivt og sikkert. Når du har investert i en Volvo-lastebil, er det også viktig å investere i sjåføren, slik at du får fullt utbytte av alle fordelene lastebilen har å by på. Våre sjåføropplæringer kan hjelpe deg med å oppnå dette, og mer.
 

Sjåførsupport

Finansielle produkter

Hver bedrift er unik og har sin egen måte å sikre vekst og lønnsomhet på, så vi tar oss tid til å jobbe tett sammen med deg for å finne den rette løsningen. Som et resultat er våre finansielle løsninger fra Volvo Finans Norge AS både smarte, fleksible og tilpasset din virksomhet.
 

Finansielle produkter

Den sjette sansen

Neste trinn i oppetid for lastebilen.

Kom i gang med Connect

Klar til å komme i gang med Volvo Connect? Eller har du spørsmål om en av tjenestene? Din lokale forhandler kan hjelpe deg.