Målet ditt er å få maksimal driftstid for lastebilene dine, slik at de genererer produktivitet for selskapet ditt. Vi arbeider mot nøyaktig samme mål. Finn ut hvordan tjenestene våre kan hjelpe deg å drive virksomheten din.

Volvo FH inne til service

Deler og tilbehør

Vi vet hvor viktig det er å holde lastebilen på veien. Derfor er Volvo Originaldeler og tilbehør utformet med tanke på maksimal pålitelighet, holdbarhet og ytelse. 

Deler og tilbehør
Volvo FMX får driftstiden optimalisert

Kjøretøypleie

Optimaliser driftstiden for lastebilen din med Volvo Originalservice og Volvo Service-kontrakter.

Kjøretøypleie
Mann som optimaliserer virksomheten sin med Volvo Trucks

Optimalisert virksomhet

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for dine spesifikke behov, fra å administrere flåten din og transporter med Dynafleet, personlig rådgivning for å forbedre drivstoffeffektiviteten med Fuel Advice, til enkel tilgang til alle dine digitale tjenester og data på Volvo Connect.

Optimalisert virksomhet
Sjåfør i en Volvo-lastebil

Sjåførstøtte

Kompetente, motiverte sjåfører har vist seg å være mer produktive og kjøre mer effektivt og sikkert. Når du har investert i en Volvo-lastebil, er det også viktig å investere i sjåføren, slik at du får fullt utbytte av alle fordelene lastebilen har å by på. Våre sjåføropplæringer kan hjelpe deg med å oppnå dette, og mer.

Sjåførstøtte
Mann som får økonomisk rådgivning

Finansielle produkter

Hver bedrift er unik og har sin egen måte å sikre vekst og lønnsomhet på, så vi tar oss tid til å jobbe tett sammen med deg for å finne den rette løsningen. Som et resultat er våre finansielle løsninger fra Volvo Financial Services både smarte og fleksible. De tilpasses virksomheten din.

Finansielle produkter
Dynafleet hjelper deg å ta kontroll over bunnlinjen

Flåtestyringssystem

Kunnskap er nøkkelen til lønnsom drift. Dynafleet kan tilby det til transportvirksomheten din. Du får detaljert informasjon om kjøretøyene og sjåførene dine, og verktøyene for å få kontroll over kostnadene og produktiviteten.

Oppdag hvordan Dynafleet kan styrke virksomheten din
Spar inntil 5 % drivstoff – helt enkelt

Fuel Advice

Spar opptil 5 % drivstoff. Våre personlige drivstoffveiledere gir deg analysene og rådene du trenger for å redusere kostnader kontinuerlig.

Finn ut hva Fuel Advice kan gjøre for deg
Finn riktig hjelp med Volvo Finans Norge AS

Volvo Finans Norge AS

Når du ser stort på det, er lastebilen bare én del av virksomheten din. Den må også finansieres, betales for og forsikres. Det er her Volvo Finans Norge AS kommer inn i bildet. Vi kjenner bransjen din, og kan tilby deg en plan som får alt til å se lyst ut.

Finn nærmeste forhandler

Ta deg av virksomheten

Tjenestene kan avtales gjennom din lokale forhandler. Her finner du dem.

Finn nærmeste forhandler