Lastebiler

Vår kampanje for trafikksikkerhet

SE OG BLI SETT

En enkel aktivitet som viser hvordan du kan forbedre sikkerheten i samspillet mellom syklister og lastebilsjåfører.

En forskjell som redder liv

Sikkerhet har vært Volvo Trucks' førsteprioritet fra dag én. Gjennom forskning og analyser har vi funnet ut at de fleste trafikkulykker skyldes menneskelige faktorer. Derfor ønsker vi å gjøre mer enn bare å utvikle en rekke nyskapende sikkerhetsløsninger i produktene våre.

Se og bli sett

Målet vårt er å skape økt bevissthet blant folk om viktigheten av synlighet i trafikken. Kampanjen belyser situasjoner der syklister og andre trafikanter er involvert, og hvordan man kan forbedre sikkerheten i samspillet mellom syklister og lastebilsjåfører.

Læringspakken er gratis og tilgjengelig for alle. Lærere kan for eksempel gjennomføre øvelser sammen med elevene sine, og bedriftsledere kan implementere den i en firmaaktivitet.

Opplæringspakken

Inspirasjonspakken "Se og bli sett" inneholder en instruktørveiledning, en PowerPoint-presentasjon og en veiledning i hvordan man gjennomfører en øvelse utendørs med en lastebil.

Når aktivitetene er gjennomført, setter deltakerne gjerne pris på å få gratiseffekter som f.eks. en refleksvest som bidrar til å promotere trafikksikkerhet.

Last ned opplæringspakken

Få en førstehånds opplevelse av sikkerheten

Oppsøk din lokale Volvo Trucks-forhandler for å oppleve de fantastiske sikkerhetsfunksjonene og få svar på alle spørsmål du måtte ha om sikkerhet.