Lastebiler

Volvo FMX. Vår mest robuste anleggsbil.

Volvo FMX er en robust anleggsbil, spekket med teknologi som gjør de mest krevende oppdragene enklere. Elektriske eller dieseldrevne drivlinjer, drift på foraksel, god bakkeklaring og aksler for tung last. Denne lastebilen er laget for å ta deg dit andre ikke kan, enten det er en vei dit eller ikke.

  Volvo FMX

  Bruksområder: Bygg- og anleggstransport, gruvedrift og steinbruddtransport, offentlige tjenester og nyttetransport
  Effekt: 330–540 hk

  Se de komplette spesifikasjonene

  Volvo FMX Electric

  Bruksområder: Bygg- og anleggstransport, offentlige tjenester og nyttetransport
  Vogntogvekt: Inntil 50 tonn
  Effekt: 490 kW
  Rekkevidde: Inntil 300 km


  Se mer om Volvo FMX Electric 

Bygget for anleggsarbeid

Skreddersy din Volvo FMX slik at den enkelt kan håndtere enhver utfordring. Jevnlastbilchassiset leveres med funksjoner laget for å øke oppetiden og produktiviteten, enten du kjører på veien eller utenfor veien. Ta en nærmere titt på chassisalternativene våre i bildegalleriet nedenfor.

Drift på foraksel

Få din Volvo FMX med drift på foraksel for maksimal trekkraft. Automatisk antispinnsystem gjør at den kobles inn ved behov og kobles ut når du ikke trenger den.

300 mm bakkeklaring

Den bakre luftfjæringen er spesialbygd for anleggsbiler og gir topp komfort og trekkraft kombinert med 300 mm bakkeklaring.

38 tonns boggi

Øk produktiviteten med en slitesterk løsning. Vår kraftige boggi kan enkelt håndtere opptil 38 tonn. En perfekt match for Volvo FMX.

Skreddersy anleggsbilen din

Et robust eksteriør laget for å tåle tøff bruk. En ikonisk, kraftig støtfanger i 3 mm høykvalitetsstål som beskytte fronten mot bulker og ødelagte frontlykter i ethvert terreng. Aksler som bærer lasten din og gir trekkraft. Et bredt utvalg av elektriske og dieseldrevne drivlinjer gjør det mulig å skreddersy Volvo FMX etter dine behov.

Kontroll over kraften med I-Shift

I-Shift tilbyr en rekke automatiske girkasser som hjelper deg med å få det beste ut av drivlinjen og få mest mulig ut av energien. Velg krypgir og skreddersydd programvare for ekstrem startbarhet. Énpedalskjøring er tilgjengelig når du skal ut i røft terreng og skifter mellom forover og revers. I-Shift vil gjøre hver eneste dag enklere når forholdene er tøffe.
 

Utforsk I-Shift 

Stødig manøvrering med Volvo Dynamic Steering

Volvo Dynamic Steering letter arbeidet med å manøvrere stødig og presist. Støt, rykk og vridninger filtreres bort for å dempe belastningen på skuldrene dine. Systemet legger til funksjoner i sjåfør­assistent­systemene for å forbedre sikkerheten og produktiviteten. Volvo Dynamic Steering gjør det i tillegg mulig å kjøre lastebilen med en fjernkontroll, noe som bidrar til bedre produktivitet.

Om Volvo Dynamic Steering 

Klar for hardt arbeid

Volvo FMX er et effektivt verktøy for yrkesbrukere. Et chassis som er enkelt å skreddersy etter behovene dine. Funksjoner som gjør tøffe oppgaver enklere og lar deg få mest mulig ut av det du investerer. Klikk på bildegalleriet for å finne ut mer om hvordan det er å jobbe med Volvo FMX.

Klargjort for påbygging

Volvo FMX-chassiset er klart for tilpasning. De mange spesifikasjonsvalgene gjør det enkelt å skreddersy lastebilen til dine krav.
 

Mer om påbygging 

Work Remote

Ha kontroll over påbyggsfunksjoner, arbeidslys, dørlåser og mer mens du jobber rundt lastebilen. Work Remote utvider rekkevidden din utenfor førerhuset.
 

Utforsk chassisene våre 

Lastindikator for kontroll

Utnytt lastebilen din effektivt, og hold deg innenfor grensene. På sjåførdisplayets lastindikator kan du overvåke lasten på hver aksel i sanntid.
 

Se nærmere på spesifikasjonene for Volvo FMX 

Førerhusalternativer

Volvo FMX-førerhuset beskytter deg i tøffe miljøer, og det finnes i en rekke modeller som passer dine behov. Velg mellom Camera Monitor System og sidespeil. Ta en nærmere titt på alternativene nedenfor.

  Kort førerhus

  Volvo FMX med kort førerhus gir et trygt, komfortabelt og ergonomisk førermiljø. Førerhuslengden er optimalisert for å maksimere lengden på lastbæreren.

  Lavt, kort førerhus

  Volvo FMX med lavt, kort førerhus gir et komfortabelt og ergonomisk førermiljø med høy grad av sikkerhet. Dette er et godt valg når påbygget trenger plass over førerhuset eller driftsmiljøet begrenser kjøretøyets høyde.

  Langt førerhus

  Volvo FMX med langt førerhus kombinerer utmerket kjørekomfort, sikkerhet og komfortabel overnatting for én person og begrenset ståhøyde.

  Lavt, langt førerhus

  Volvo FMX med lavt, langt førerhus kombinerer utmerket kjørekomfort, sikkerhet, komfortabel overnatting for én person og begrenset ståhøyde. Det passer perfekt når et påbygg trenger plass på toppen av førerhuset.

  Globetrotter-førerhus

  Volvo FMX med Globetrotter-førerhus kombinerer sikkerhet med utmerket kjøre- og bokomfort for opptil to personer. Det har masse oppbevaringsplass og full ståhøyde på gulvet.

  Mannskapsførerhus

  Volvo FMX med mannskapsførerhus har plass til et mannskap på opptil ni personer. Det er laget for sikker og rask inn- og utstigning.

Funksjonene som er avbildet, er kanskje ikke standard eller tilgjengelige for alle utstyrsnivåer og drivlinjealternativer.

Har du spørsmål?

Din lokale Volvo-forhandler kan gi deg svar. Stikk innom, ring oss eller hør om vi kan treffe deg.