Lastebiler

Livet i førerhuset 

Hvis oppdraget ditt krever en lastebil med soveplass, har Volvo en rekke alternativer å velge mellom. Alle førerhusmodellene, fra de romslige Globetrotter XXL-førerhusene til mer kompakte førerhus, finner du interiørløsninger som gjør livet på veien enda bedre.

Et komfortabelt liv på veien

Når du skal overnatte i førerhuset, er det mer enn bare kjørekomfort som er viktig. En god natts søvn, oppbevaringsplass for sakene dine, ekstra strømforsyning, et lydanlegg med god lyd samt plass til å bevege seg rundt øker trivselen når du er hjemmefra.

Sov godt for å være produktiv

Å være uthvilt er avgjørende for å gjøre en god jobb, så sørg for at du sover godt når du er på veien. Sengene i førerhusene til Volvo Trucks leveres enten med fjærmadrass eller skum­gummi­madrass etter hva du foretrekker. Hvis du står i en bakke, kan sengen justeres for å kompensere for helningen, slik at du sover behagelig.

Overvåkingsmodus

Når du står parkert, kan kameraspeilene settes i overvåkingsmodus. Dette gjør at du på en praktisk måte kan overvåke områdene i nærheten av lastebilen praktisk via sidepanelet.

Sørg for avkjølt førerhus

Når du parkerer lastebilen for å ta en pause og solen steker, kan I-Park Cool holde inneklimaet i førerhuset så kjølig du bare vil. Slå av motoren, og klimaanlegget går over på batteridrift.

Dobbelt batterisystem

Strøm nok til start og komfort

Vær trygg på å ha nok strøm takket være to separate batterisett. Et brukes til å starte motoren, og det andre brukes til apparater i førerhuset. Bruk klimaanlegget, mediesystemet og ladeenheter uten å bekymre deg for å tømme startbatteriene.

Lengre brukstid

Det doble batterisystemet bruker gel-batterier til førerhuset og forbedrede våtbatterier til start av motoren. Gel-batteriene tåler å bli helt tømt uten å ta skade og har lengre levetid enn tradisjonelle våtbatterier.

Selvovervåkingssystem

Du slipper å måtte tenke på å sjekke batterinivået. Systemet holder øye med ladenivåene for å hindre at du går tom for strøm. Alt ekstrautstyr slås gradvis av først, og du vil bli varslet.

Hverdagskomfort

Kjøleskap og mikrobølgeovn

Ta med mat, drikke og andre ferskvarer på veien. Du kan få førerhus bygget med ett eller to kjøleskap avhengig av førerhusmodellen. Du kan også tilberede varme drikker eller måltider i den innebygde mikrobølgeovnen, som er praktisk plassert i øverste hylle.

Lyd for deg

Lydanlegget er tilgjengelig i to forskjellige konfigurasjoner: Selected og Extended. Begge konfigurasjonene har seks høykvalitets høyttalere. Extended-versjonen er tilgjengelig på Volvo FH16 Aero, Volvo FH Aero, Volvo FH16 og Volvo FH og har i tillegg subwoofer.

Praktisk tilbehør

Volvo har et stort utvalg av praktisk tilbehør som gjør livet på veien enda mer komfortabelt. Alt fra integrert kaffetrakter og koppholder til oppbevaringsløsninger og vannkran til å vaske hendene med.

 

Les mer om Volvo-tilbehør 

Globetrotter XXL-førerhuset

Større plass og komfort med forlenget førerhus

Førerhuset Globetrotter XXL er forlenget for å skape enda mer plass og komfort sammenlignet med de andre førerhusmodellene, og det har samme innvendige høyde som Globetrotter XL-førerhuset. Med de aerodynamiske Volvo FH Aero og Volvo FH16 Aero kan du oppgradere til Globetrotter XXL uten å være begrenset av lengdekrav.

Stor nok for to

Globetrotter XXL gir også komfortabel innkvartering for to personer med en bredere og lengre nedre køye, takket være det forlengede førerhuset. Køyen i Globetrotter XXL-førerhuset er 213 cm lang. Bredden ved hode, midtseksjon og føttene er henholdsvis 99/106,5/91 cm.

Innred førerhuset slik du ønsker

Velg fra hele utvalget vårt av lastebilmodeller og førerhusstørrelser i Volvo Truck Builder. Innred førerhuset etter hva du trenger og ønsker for livet på veien. Utforsk interiørdetaljer, seter, senger og andre alternativer.

Funksjonene som er avbildet, er kanskje ikke standard eller tilgjengelige for alle utstyrsnivåer og drivlinjealternativer.

Har du spørsmål?

Din lokale Volvo-forhandler kan gi deg svar. Stikk innom, ring oss eller hør om vi kan treffe deg.