Lastebiler

Vår globale kampanje for å holde barna trygge i trafikken

Stopp. Se etter. Gi tegn

Gjør en forskjell – uansett hvor du er

Stadig flere barn deltar i Volvo Trucks’ Stopp – se etter – gi tegn-kampanje. Formålet er å hjelpe barn verden over å forstå hvordan de skal opptre på en trygg måte i eller i nærheten av trafikken. Først skal de stoppe. Deretter skal de se seg om og få oversikt over omgivelsene. Og til slutt skal de gi tegn til sjåføren for å sørge for at de blir sett.

Vi har oppfordret våre ansatte verden over til å engasjere seg i trafikksikkerheten til sine egne barn samt andre barn i nærmiljøet. Stadig flere land deltar i Stopp – se etter – gi tegn.

Du kan utgjøre en stor forskjell ved å delta.

«Stopp – se etter – gi tegn»-kampanjen kan redde liv

Hvert år dør mer enn 260 000 barn under 19 år i trafikkulykker. Altfor mange slike ulykker involverer lastebiler og busser. Mange unge liv kan reddes ved å lære barn hvordan de bør oppføre seg i trafikken.

Opplæringsmaterialet for «Stopp – se etter – gi tegn» er utviklet for å hjelpe foreldre, lærere, organisasjoner og myndigheter å undervise barn gjennom morsomme interaksjoner og aktiv veiledning.

Alt materialet er gratis og tilgjengelig for alle. Det inneholder en grunnleggende og en mer omfattende pakke, en animert interaktiv historie, en PowerPoint-presentasjon og kursveiledninger.

Opplæringspakkene er tilgjengelige på en rekke språk.

Tips for å redde liv

Volvo Trucks har utviklet inspirerende opplæringsmateriale for Stopp – se etter – gi tegn i et brukervennlig format. Materialet er utviklet for å hjelpe foreldre, lærere, organisasjoner og myndigheter å undervise barn gjennom morsomme interaksjoner og aktiv veiledning.

Alt kampanjematerialet er gratis og kan brukes av alle.

Få en førstehånds opplevelse av sikkerheten

Oppsøk din lokale Volvo Trucks-forhandler for å oppleve de fantastiske sikkerhetsfunksjonene og få svar på alle spørsmål du måtte ha om sikkerhet.