Lastebiler

Volvo FM Low Entry

Volvo FM Low Entry er en elektrisk lastebil med utmerket sikt og førerkomfort. Den er det perfekte valget når du trenger en lastebil med høy kapasitet for alle typer oppdrag i byer, for eksempel avfallshåndtering, anleggsarbeid eller varelevering. Velg mellom ulike førerhus- og chassiskonfigurasjoner slik at den passer dine behov.

Utmerket sikt og komfort

I førersetet er du i nærheten av bakken, og det lave førerhuset sørger for svært god direkte sikt. Som et resultat er Volvo FM i stand til å oppfylle selv de strengeste sikkerhetsstandardene for direkte sikt.

Enkel inn- og utstigning

Førerhuset med lavt innsteg er perfekt når du går inn og ut av førerhuset ofte i løpet av skiftet. Sjåføren kan enkelt gå inn og ut på passasjersiden for økt sikkerhet og bekvemmelighet. Resultatet er at arbeidsmiljøet ditt kan bli mer ergonomisk og enda sikrere. 

Enkel å kjøre

Med den smidige elektriske drivlinjen og Volvo Dynamic Steering som standard blir lastebilen enkel å manøvrere i trange gater. Den gode kjøreopplevelsen bidrar til at sjåførene får bedre arbeidsforhold.

Gjør plass til et mannskap

Volvo FM Low Entry kan skreddersys enten kun for en sjåfør eller også for én til tre passasjerer. Dette betyr at lastebilen kan brukes til en rekke bruksområder, fra leveranser til innsamling av avfall, kommunal drift og anleggsarbeid.

Skreddersy din Volvo FM Low Entry

Lag en Volvo FM Low Entry som passer behovene dine. Innsamling av avfall, massetransport eller leveranser? To, tre eller fire aksler? Enkelt- eller tandemdrev? Det er opp til deg og hva du foretrekker.

Klar for byen

I Volvo FM Low Entry får du bedre direkte sikt enn i de fleste andre lastebiler. Det gjør at virksomheten kan oppfylle de strengeste sikkerhetsforskriftene for byer. I tillegg er den smidig og enkel å kjøre, og du vil kunne drive tungtransport med null utslipp.

Inntil 32 tonn totalvekt

Rekkevidde på inntil 200 km

Inntil 330 kW effekt

Spesifikasjoner for Volvo FM Low Entry

Funksjoner

Volvo FM Low Entry

  

AkselkonfigurasjonerJevnlastbil: 4×2, 6×2, 6×4, 8×2, 8×4

  

Førerhus

Kort mannskapsførerhus

  

Totalvekt

Inntil 32 tonn

  

Batterikapasitet

360 kWh, 4 batterier

  

Rekkevidde

Inntil 200 km

  

Ladetid (fulladet)

8,5 timer med vekselstrøm (43 kW)
1,5 timer med likestrøm (250 kW)

  

Drivlinje

2 elektromotorer, I-Shift girkasse

  

Ytelse

Inntil 330 kW kontinuerlig effekt

  

Bruksområder

Egnet for påbygg. 3 kraftuttak
(elektrisk, mekanisk og girkassemontert)

  

Funksjonene som er avbildet, er kanskje ikke standard eller tilgjengelige for alle utstyrsnivåer og drivlinjealternativer.

Klar for byen

Din lokale Volvo-forhandler kan gi deg svar. Stikk innom, ring oss eller hør om vi kan treffe deg.