Lastebiler

Volvo Lastebilutleie

Et forhold du kan kan bygge  videre på

Volvo Lastebilutleie

– din fleksible leiepartner.

Volvo Lastebilutleie blir mer populær for hvert år som går. Det er lett å skjønne hvorfor. Vi er din fleksible leiepartner som står klar til å hjelpe deg å med alle typer hastejobber, kort- eller langsiktige kontrakter og spesialoppdrag med en lastebil fra vår utleieflåte.
Du tar ganske enkelt kontakt med oss, og vi ordner resten. Før du vet ordet av det, sitter du i den nyeste Volvo-lastebilen og får jobben gjort.

Ring eller send e-post  for rask lastebilutleie: 

5 fordeler med Volvo Lastebilutleie

1. ØKT FLEKSIBILITET

Med en leid lastebil fra Volvo får du kontroll over den økonomiske risikoen og unngår kapitalutgiftene til innkjøp av en ny lastebil. I stedet kan du, mot et fast månedlig beløp, leie en lastebil i en kortere periode. Vi sørger for at alt er inkludert, som utgifter til forsikring, avgifter og service.

2. Reduserte kapitalutgifter

Med en leid lastebil fra Volvo Trucks får du kontroll over den økonomiske risikoen og unngår kapitalutgiftene til innkjøp av en ny lastebil. I stedet kan du, mot et fast månedlig beløp, leie en lastebil i en kortere periode. Vi sørger for at alt er inkludert, som utgifter til forsikring, avgifter og service.

3. Alt på ett sted

Enten du kjøper en ny lastebil eller vil leie, gjelder samme prinsipp: Vi tilbyr alt du trenger, på ett sted. Vi finner raskt den riktige lastebilen til dine behov, og deretter utarbeider vi en komplett løsning som passer til tidsplanen din.

4. Lastebiler av høy kvalitet

Hvis du leier en bil fra oss, kan du være trygg på at du får en nesten ny lastebil, som er ren og oppdatert med den nyeste programvaren. Kort sagt en lastebil som representerer deg og selskapet ditt på en god måte. 

5. Globalt støttenettverk

Vi vil at alt skal gå så glatt som mulig. Samtidig vet vi jo at livet ikke alltid er slik. Derfor har vi etablert et globalt støttenettverk som alltid er tilgjengelig hvis det uventede skulle skje.

Trenger du å få jobben gjort?

Finn din lokale avdeling av Volvo Lastebilutleie her.