Volvo Lastebilutleie – lei lastebil raskt og enkelt

Å leie lastebil blir mer populært hvert år. Det er lett å skjønne hvorfor. Som din fleksible leiepartner står vi klare til å hjelpe deg å med alle typer hastejobber, kort- eller langsiktige kontrakter og spesialoppdrag med en lastebil fra vår utleieflåte.
Du bare kontakter oss, så ordner vi resten. Før du vet ordet av det, sitter du i den nyeste Volvo-lastebilen og får jobben gjort. 

Ring for rask lastebilutleie

Sentralbord: 23 17 66 00

Fem fordeler med Volvo Lastebilutleie

5. Økt fleksibilitet

Med en leid lastebil fra Volvo får du kontroll over den økonomiske risikoen og unngår kapitalutgiftene til innkjøp av en ny lastebil. I stedet kan du, mot et fast månedlig beløp, leie en lastebil i en kortere periode. Vi sørger for at alt er inkludert, som utgifter til forsikring, avgifter og service.

Volvo Lastebilutleie – reduserte kapitalutgifter

4. Reduserte kapitalutgifter

Med en leid lastebil fra Volvo Trucks får du kontroll over den økonomiske risikoen og unngår kapitalutgiftene til innkjøp av en ny lastebil. I stedet kan du, mot et fast månedlig beløp, leie en lastebil i en kortere periode. Vi sørger for at alt er inkludert, som utgifter til forsikring, avgifter og service.

Volvo Lastebilutleie – alt på ett sted

3. Alt på ett sted

Enten du kjøper en ny lastebil eller vil leie, gjelder samme prinsipp: Vi tilbyr alt du trenger, på ett sted. Vi finner raskt den riktige lastebilen til dine behov, og deretter utarbeider vi en komplett løsning som passer til tidsplanen din. 

Volvo Lastebilutleie – lastebiler av høy kvalitet

2. Lastebiler av høy kvalitet

Hvis du leier en bil fra oss, kan du være trygg på at du får en nesten ny lastebil, som er ren og oppdatert med den nyeste programvaren. Kort sagt en lastebil som representerer deg og selskapet ditt på en god måte. 

Volvo Lastebilutleie – globalt støttenettverk

1. Globalt støttenettverk

Vi vil at alt skal gå så glatt som mulig. Samtidig vet vi jo at livet ikke alltid er slik. Derfor har vi etablert et globalt støttenettverk som alltid er tilgjengelig hvis det uventede skulle skje.

Bestill din utleie lastebil nå

Ring Stein Erik for å leie lastebil. Foto.

 

Trykk for å leie lastebil av Stein Erik:

900 04 060

Ring Eirik for å leie lastebil. Foto.

 

Trykk for å snakke med Eirik om å leie lastebil:

932 47 377

forhandlersøk

Trenger du å få jobben gjort?

Finn din lokale avdeling av Volvo Lastebilutleie her.

Finn nærmeste forhandler