Lastebiler

Volvo FH Aero. Aerodynamikk for langtransport.

Volvo FH Aero er den ideelle langtransportbilen. Det aerodynamiske førerhuset er designet for å spare energi og redusere karbonavtrykket. Velg mellom elektrisk, gassdrevet og diesel. Denne lastebilen er strømlinjeformet for å ta deg lengre hver dag.

  Volvo FH Aero

  Bruksområder: Effektiv langtransport
  Effekt: 420–540 hk

  Se de komplette spesifikasjonene

  Volvo FH Aero Electric

  Bruksområder: Regional og interregional transport
  Vogntogvekt: 50 tonn
  Effekt: Inntil 490 kW
  Rekkevidde: Inntil 300 km

  Se mer om Volvo FH Aero Electric

  Gassdrevet Volvo FH Aero

  Bruksområder: Langtransport og interregionale transportoppdrag
  Effekt: 420–500 hk
  Rekkevidde: Inntil 1000 km

  Se mer om gassdrevet Volvo FH Aero

Kontakt oss angående Aero‑serien

Personvern

Du må samtykke i at vi kan kontakte deg.

Bli kjent med Volvo FH Aero

Det aerodynamiske designet for uanstrengt kjøring i høy hastighet og fri sikt for sjåføren. Komfortable førerhus med integrert infotainment og lydopplevelse. Og den ekstra plassen i Globetrotter XXL-førerhuset. Se galleriet nedenfor og finn ut hva Volvo FH Aero har å tilby.

Kameraspeil

Våre kameraspeil forbedrer aerodynamikken til lastebilen for å spare energi. I tillegg gir de deg et videre synsfelt under både gode og utfordrende forhold. Nattsikt hjelper sjåføren under mørke forhold, og overvåkingsmodusen lar sjåføren se utenfor lastebilen selv når gardinene er trukket for.

Utforsk våre kameraspeil

Infotainment og lyd

Det intuitive sjåførgrensesnittet, infotainment-systemet og lydanlegget, som finnes i to versjoner, gir en bra opplevelse enten du kjører eller hviler. Høyttalerne og effektforsterkeren er laget for en lydopplevelse på høyt nivå.

På innsiden av Globetrotter XXL-førerhuset

Med all tiden du bruker i førerhuset, fortjener du det beste. Globetrotter XXL-førerhuset er bygget for å gjøre livet ditt på veien best mulig. Det gir mer plass og mer komfort. Og Volvo FH Aero har like mye lasteplass på grunn av de nye lovbestemmelsene for lastebiler med forbedret energieffektivitet.

Se mer om opphold i førerhuset

Skreddersy langtransportbilen din

En lett gjenkjennelig profil med aerodynamisk design for å minimere karbonavtrykket og redusere energikostnadene dine. Velg mellom elektrisk, gassdrevet eller diesel. Et bredt utvalg av tilvalg og alternativer for trekkvogner og jevnlastbiler finnes slik at du kan skreddersy Volvo FH Aero etter dine behov.

Drivstoffeffektivitet med I-Save

Volvo FH Aero med I-Save er den ideelle løsningen for å redusere drivstofforbruket innen langtransport. Hjertet i I-Save er D13-motoren med turbocompound-teknologi, som gir høyere dreiemoment ved lave turtall. Resultatene er smidigere, roligere kjøring og betydelig lavere drivstofforbruk.

Finn ut mer om I-Save

Tilpasset rutene dine med I-See

I-See tilpasser hastighet, girskift, utrulling og motorstopp for den faktiske ruten når du kjører med cruise control aktivert. Den vurderer kommende topografi, svinger, rundkjøringer og trafikkinformasjon i sanntid. Dette betyr at du kan bruke I-See for å spare drivstoff så snart du er ute på veien.

Utforsk I-See

Designet for å spare energi

Enten du velger elektrisk, gassdrevet eller diesel, er Volvo FH Aero spesialbygget fra grunnen av for å spare energi. Den aerodynamiske formen, det strømlinjeformede Camera Monitor System og skivebremsene uten unødig friksjon er der for å redusere kostnadene og redusere karbonavtrykket ditt.

Teknologi som utfyller kjøringen din

Volvo FH Aero er laget for å få mest mulig ut av kjøreferdighetene dine. Vi har bygget inn teknologi som tar sikte på å gjøre alle girskift og manøvre perfekte. Ta en nærmere titt på noen av funksjonene i bildegalleriet.

Motoreffekten utnyttes med I-Shift

I-Shift gjør kjøringen smidig, komfortabel og effektiv. Du kan fokusere på veien mens I-Shift utnytter motoreffekten på den mest optimale måten. Hvis du kjører på kuperte ruter, kan du ta en nærmere titt på I-Shift Dual Clutch for girskift uten avbrudd i kraftoverføringen.

Les mer om I-Shift

Lett og dynamisk styring

Sidevind, hjulspor eller hull i veien? Ikke noe problem. Volvo Dynamic Steering filtrerer og kompenserer for dem alle for å gjøre kjøringen enklere og enda stødigere og gjør belastningen på musklene mindre. Systemet gjør også noen av de avanserte sjåførassistentsystemene som bidrar til å forbedre sikkerheten din mulig.

Om Volvo Dynamic Steering

Førerhusalternativer

Volvo FH Aero leveres med en rekke førerhusmodeller som passer dine behov. Ta en nærmere titt på alternativene nedenfor.

  Globetrotter XXL-førerhus

  Volvo FH Aero med Globetrotter XXL-førerhus tilbyr utmerket kjøre- og bokomfort for to personer. Den lengre og bredere undersengen er laget for suveren sovekomfort.

  Globetrotter XL-førerhus

  Volvo FH Aero med Globetrotter XL-førerhus er bransjestandarden for langtransport. Det tilbyr praktisk og romslig opphold for opptil to personer.

  Globetrotter-førerhus

  Volvo FH Aero med Globetrotter-førerhus kombinerer utmerket kjøre- og bokomfort for opptil to personer og ståhøyde over motordekslet.

  Langt førerhus

  Volvo FH Aero med langt førerhus kombinerer utmerket kjørekomfort og komfortabel overnatting for opptil to personer og en mer begrenset ståhøyde.

  Lavt, langt førerhus

  Volvo FH med lavt, langt førerhus tilbyr lavere førerhushøyde kombinert med utmerket kjørekomfort, komfortabel overnatting for én person og begrenset ståhøyde.

Funksjonene som er avbildet, er kanskje ikke standard eller tilgjengelige for alle utstyrsnivåer og drivlinjealternativer.

Har du spørsmål?

Din lokale Volvo-forhandler kan gi deg svar. Stikk innom, ring oss eller hør om vi kan treffe deg.