Lastebiler

OM VOLVO TRUCKS

Hundre år med utvikling

Den første Volvo-lastebilen så dagens lys i 1928. Siden den tid har vi utviklet oss til å bli den største produsenten av tunge lastebiler i Europa. I dag er målet vårt å drive utviklingen og forme fremtidens landskap for bærekraftig transport. Grunnlaget er kjerneverdiene våre – kvalitet, sikkerhet og miljøhensyn. Alle kjerneverdiene spiller en rolle i alt vi gjør.

Kvalitet

Vårt fokus på kvalitet handler alltid om å gå utover det som forventes, og ikke overlate noe til tilfeldighetene. Så vi kan levere produkter og tjenester du kan stole på, med mer oppetid og forbedret bunnlinje.

Les mer om kvalitet

Sikkerhet

Gjennom våre innovasjoner innen sikkerhet jobber vi for forebygge trafikkulykker og redusere skader. Vår visjon er null ulykker, og vi jobber utrettelig for å sikre økt trafikksikkerhet for alle.

Les mer om sikkerhet

Miljøhensyn

Med en visjon om nullutslipp sikter vi mot en mer bærekraftig transportindustri. Å bli ledende på elektrifisering er et våre viktigste mål.

Les mer om miljøhensyn

Om Volvo-konsernet

Volvo Trucks er en del av Volvo-konsernet, med 102 000 ansatte, tilstedeværelse i 190 markeder og produksjonsanlegg i 18 land.

 

Gå til Volvo-konsernet

FINN UT MER HOS VÅRE FORHANDLERE

Volvo Trucks-forhandlerne vet alt om
selskapet og hva vi tilbyr. Ta kontakt, og finn ut mer.