Lastebiler

Se hele utvalget til Volvo Trucks.

Med et stort utvalg av drivlinjer, og et enda større utvalg av modeller, finnes det en Volvo-lastebil som passer til din virksomhet. Bli kjent med dem her.

  Vårt utvalg. Extended.

  Bli kjent med lastebilene våre og hvordan vi kan skreddersy dem etter behovene dine. Enten du driver innen langtransport, bygg og anlegg eller andre bransjer, er det her du finner din neste lastebil. Se nærmere på motorene, chassiset og førerhusene.

   

  Oppdag lastebilene våre

  Elektriske lastebiler

  De elektriske lastebilene våre har null eksosutslipp, mindre støy og mindre vibrasjoner. De gjør transporten renere og stillere – og forbedrer sjåførenes arbeidsmiljø.

   

  Oppdag våre elektriske lastebiler

  Gassdrevne lastebiler

  Ønsker du lavere CO2-utslipp, høy ytelse og lang rekkevidde? Se nærmere på våre gassdrevne lastebiler. De egner seg til alt fra avfallshenting til langtransport og kan bruke LNG eller CNG fra enten biogass eller naturgass avhengig av tilgjengelighet.

   

  Oppdag våre gassdrevne lastebiler

Funksjoner

Se nærmere på noen av våre funksjoner og nyvinninger som kan gjøre lastebilen din mer produktiv, tryggere og mer energieffektiv. Lær mer om hvordan du tilpasser Volvo-lastebilen til dine behov ved hjelp av disse funksjonene.

Skreddersy den neste lastebilen din

Tilpass og design lastebilen som perfekt fyller dine behov.

Har du spørsmål?

Din lokale Volvo-forhandler kan gi deg svar. Stikk innom, ring oss eller hør om vi kan treffe deg.