Lastebiler

Dekkovervåkingstjeneste

Sørg for at dekkene gir mer driftstid

Tjeneste for dekkadministrasjon

Få mest mulig ut av dekkene dine og maksimer tiden på veien. Volvos dekkovervåkingstjeneste inkluderer et avansert dekkvarslingssystem som hjelper deg med å forutsi og unngå dekkrelaterte hendelser. Effektiv serviceflyt holder lastebilen og dekkene i god stand og minimerer tiden du bruker på verkstedet. Og vår dedikerte støtte vil lede deg til optimal dekkøkonomi.

Dekkvarsling i sanntid

Med denne tilkoblingsbaserte teknologien kan du holde et konstant øye med dekkene på både lastebilen og traileren. Sensorer i dekkene registrerer trykket og temperaturen hele tiden, og sender dataene til både sjåføren og kontoret.

Totaltjeneste for service

Med totaltjenesten vår kan du utføre en omfattende helsesjekk på lastebilen og dekkene i én rask prosedyre. I tillegg til å gi deg vedlikehold av høy kvalitet, sparer du også tid på verkstedbesøk og antall besøk du trenger.

7-sekunders dekkmønsterskanning

Denne unike, laserbaserte teknologien gir nøyaktig informasjon om mønsterdybde for alle dekkene på et øyeblikk. Den skanner fire dekk på bare sju sekunder, og tilbyr en utrolig målenøyaktighet på en tiendedels millimeter.

En omfattende helsekontroll av lastebilen og dekkene dine

Dekkstøtte

Vi hjelper deg med å velge dekkene som optimaliserer dekkøkonomien og minimerer drivstofforbruket, i henhold til lastebilen og virksomheten din. Vi kan også hjelpe deg med å spare tid og plass ved å oppbevare dekkene dine om sommeren og om vinteren.

Godkjent for ADR-transport

Hvis du transporterer farlig gods, kan du være trygg på at dekkvarslingssystemet vårt er ATEX-sertifisert og godkjent for ADR-transport. Dette tilfører en annen dimensjon av sikkerhet og miljøvern innen transportnæringen.

Spar tid, dekk og penger

Tidsbesparende vedlikehold

Når alt vedlikehold utføres på ett sted, sparer du både besøk på verkstedet og verdifull tid. Det samme sørger vår effektive, høyteknologiske servicemetode for.

En lastebil i topp stand

Vårt vedlikehold av høy kvalitet beskytter lastebilens ytelse og verdi. Den forbedrer driftstiden og holder virksomheten din tryggere.

Reduserte kostnader for dekk og drivstoff

De rette dekkene og forbyggende vedlikehold, inkludert riktig hjulstilling, lar deg maksimere både drivstoffeffektiviteten og levetiden til dekkmønsteret.

Bekvemmelighet og mindre administrasjon

Ettersom du bare trenger å besøke ett verksted, ta én telefonsamtale og håndtere én faktura, blir vedlikeholdet mye enklere og mer effektivt.

Mindre risiko for ubehagelige overraskelser

Med det forebyggende vedlikeholdet kan du håndtere risikoer før de blir problemer. Det reduserer risikoen for driftshavari, reparasjoner og uforutsette kostnader til et minimum.

Forbedret kostnadskontroll

Driftskostnadene dine blir mer forutsigbare. Du betaler en fast pris per kilometer og vår forebyggende pleie minimerer risikoen for uforutsette reparasjoner.

Genuine Volvo Service

Genuine Volvo Service

Få utført vedlikehold på lastebilen av de mest erfarne mekanikerne i det mest moderne verkstedet med de mest passende verktøyene og delene.

Volvo Originalservice

Få utført vedlikehold på lastebilen av de mest erfarne mekanikerne i det mest moderne verkstedet med de mest passende verktøyene og delene.

Finn ut mer om tjenesten for dekkadministrasjon