Lastebiler

Norge

×
Dekkovervåkingstjeneste

Sørg for at dekkene gir mer driftstid 

Tjeneste for dekkadministrasjon

Med tjenesten for dekkadministrasjon kan du få mest mulig ut av dekkene dine og maksimere tiden på veien. Den avanserte overvåkingen i sanntid hjelper deg med å forutse og unngå dekkrelaterte hendelser. Den avanserte serviceprosedyren holder lastebilen og dekkene i topp stand og reduserer tiden du bruker på verkstedet til et minimum. Og sist, men ikke minst, denne servicen vil veilede deg til den optimale dekkøkonomien.

Dekkovervåking i sanntid

Med denne tilkoblingsbaserte teknologien kan du holde et konstant øye med dekkene på både lastebilen og traileren. Sensorer i dekkene overvåker trykket og temperaturen hele tiden, og sender dataene til både sjåføren og kontoret.

Totaltjeneste for service

Med totaltjenesten vår kan du utføre en omfattende helsesjekk på lastebilen og dekkene i én rask prosedyre. I tillegg til å gi deg vedlikehold av høy kvalitet, sparer du også tid på verkstedbesøk og antall besøk du trenger.

7-sekunders dekkmønsterskanning

Denne unike, laserbaserte teknologien gir nøyaktig informasjon om mønsterdybde for alle dekkene på et øyeblikk. Den skanner fire dekk på bare sju sekunder, og tilbyr en utrolig målenøyaktighet på en tiendedels millimeter.

Dekkstøtte

Vi hjelper deg med å velge dekkene som optimaliserer dekkøkonomien og minimerer drivstofforbruket, i henhold til lastebilen og virksomheten din. Vi kan også hjelpe deg med å spare tid og plass ved å oppbevare dekkene dine henholdsvis om sommeren og om vinteren.

Dekkstøtte

Spar tid, dekk og penger

Service procedure

Tidsbesparende vedlikehold

Når alt vedlikehold utføres på ett sted, sparer du både besøk på verkstedet og verdifull tid. Det samme sørger vår effektive, høyteknologiske serviceprosedyre for.

Truck service

En lastebil i topp stand

Vårt vedlikehold av høy kvalitet beskytter lastebilens ytelse og verdi. Den forbedrer driftstiden og holder virksomheten din tryggere.

Secured functionality

Reduserte kostnader for dekk og drivstoff

De rette dekkene og forbyggende vedlikehold, inkludert riktig hjulstilling, lar deg maksimere både drivstoffeffektiviteten og levetiden til dekkmønsteret.

Driver

Bekvemmelighet og mindre administrasjon

Ettersom du bare trenger å besøke ett verksted, ta én telefonsamtale og håndtere én faktura, blir vedlikeholdet mye enklere og mer effektivt.

Optimised uptime

Mindre risiko for ubehagelige overraskelser

Med det forebyggende vedlikeholdet kan du håndtere risikoer før de blir problemer. Det reduserer risikoen for driftshavari, reparasjoner og uforutsette kostnader til et minimum.

Cost control

Forbedret kostnadskontroll

Driftskostnadene dine blir mer forutsigbare. Du betaler en fast pris per kilometer og vår forebyggende pleie minimerer risikoen for uforutsette reparasjoner.

Tyre Gold Contract

Gold-kontrakt for dekk

Gold-kontrakten for dekk tilbyr det hele: betryggende dekkovervåking i sanntid, effektiv totalservice og enestående dekkstøtte. Til en fast pris per kilometer, noe som sørger for betryggende kostandskontroll og mindre administrasjon.

Genuine Volvo Service

Volvo Originalservice

Få utført vedlikehold på lastebilen av de mest erfarne mekanikerne i det mest moderne verkstedet med de mest passende verktøyene og delene.

Finn ut mer om tjenesten for dekkadministrasjon