Lastebiler

Utfør vedlikehold på hele kjøretøyet med kun ett stopp

Med Trailer Service kan du utføre vedlikehold på traileren samtidig som du utfører vedlikehold på lastebilen. Det er like praktisk som det er effektivt. Denne omfattende og proaktive servicen holder også kjøretøyet i topp stand, reduserer kostnadene og maksimerer tiden du bruker på veien.

Utfør vedlikehold på hele kjøretøyet med kun ett stopp

Vedlikehold av høy kvalitet

På verkstedet vårt vil kjøretøyet ditt få originaldeler og behandles av mekanikere med ekspertkunnskap om Volvo-lastebiler og traileren din.

Forbedret kostnadskontroll

Driftskostnadene dine blir mer forutsigbare. Du betaler en fast pris per kilometer og vår forebyggende pleie minimerer risikoen for uforutsette reparasjoner.

Bekvemmelighet og mindre administrasjon

Ettersom du bare trenger å besøke ett verksted, ta én telefonsamtale og håndtere én faktura, blir vedlikeholdet mye enklere og mer effektivt.

Mindre tid på verkstedet

Du sparer verdifull tid når både lastebilen og traileren får utført vedlikehold på samme verksted. Det samme sørger vår effektive, høyteknologiske serviceprosedyre for.

Risikoen for ubehagelige overraskelser minimeres

Med det forebyggende vedlikeholdet kan du håndtere risikoer før de blir problemer. Det reduserer risikoen for driftshavari, reparasjoner og uforutsette kostnader til et minimum.

Sikret andrehåndsverdi

Når du velger Volvo Serviceplanlegging og tilsvarende for traileren, holder du kjøretøyet i topp stand og kan forsikre den neste eieren om dets sikrede verdi.

Genuine Volvo Service

Genuine Volvo Service

Få utført vedlikehold på lastebilen av de mest erfarne mekanikerne i det mest moderne verkstedet med de mest passende verktøyene og delene.

Finn ut mer om Trailer Servicen