Lastebiler

Sjåføropplæring

Vil du ta ferdighetene dine til neste nivå? Opplæringskursene våre kan hjelpe. Enten det er handler om å spare drivstoff, øke produktiviteten eller holde deg oppdatert når bransjen endrer seg, vil vi gi deg den virkelige kunnskapen og selvtilliten som kan få deg til å lykkes.
 

Lær av de beste
 

Når du gjennomgår opplæring hos oss, vil du lære om lastebilen din fra de som kjenner den best – de som bygde den. Dessuten sikrer vårt nære forhold til transportselskaper, myndigheter og logistikkbransjen for at du alltid får den mest oppdaterte informasjonen om utvikling og trender i bransjen. Like viktig er det at vi utvikler og lærer opp instruktørene våre kontinuerlig – slik at du kan være trygg på at de alltid er dyktige og sertifiserte. Alt for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av lastebilen din.

Hvorfor Volvo Trucks Sjåføropplæring

  • Få mest mulig ut av lastebilen
  •  Spare drivstoff
  • Forsterk produktiviteten
  • Øk bransjekunnskapen
  • Forbedre sjåførens sikkerhet

Forbedre bunnlinjen

Den raskeste og enkleste måten å forbedre bunnlinjen på er å endre kjørevaner. Ved å forbedre måten du akselererer og bremser på, og ved å utnytte lastebilens funksjoner fullt ut, kan du redusere drivstofforbruket med så mye som 10 % – umiddelbart. Det å øke sikkerheten og redusere slitasje vil spare deg for enda mer penger og tid.

På kursene våre lærer sjåførene hvordan de best kan bruke funksjonene og tjenestene til lastebilen, i tillegg til å forbedre bransjekunnskapen deres. Alt slik at de kan kjøre mer drivstoffeffektivt, trygt og godt – noe som også vil øke produktiviteten.

Gode råd som lønner seg

Alle sjåføropplæringene våre kombinerer teori og praksis og er basert på flere tiår med erfaring og forskning, og de ledes av våre spesialistinstruktører. Opplæringslastebilene våre omfatter den nyeste drivstoffbesparende teknologien og sikkerhetsteknologien. Alle kursene kan tilpasses etter behovene dine eller behovene i virksomheten din.

Kursfordeler
 

  • Du vil umiddelbart merke forbedringer i drivstofføkonomi, sikkerhet og slitasje
  • Kursene oppfyller EU-lovgivningen (gyldig for CPC)
  • Instruktørene er dyktige spesialister på Volvo-lastebiler
  • Kursene oppdateres jevnlig slik at du forblir konkurransedyktig.
  • Kursene er basert på tiår med forskning og erfaring

Et utvalg kurs

Sjåførguide Volvo Trucks    

Alt du trenger å vite om lastebilen din, dens unike konfigurasjon og hvordan du bruker den, finner du i din tilpassede sjåførguide. Den er tilgjengelig i mange forskjellige formater: Se den på nettet, hent appen, les den trykte boken eller last den ned som PDF.

Les mer om Sjåførguide Volvo Trucks

Bestill kursplass

Volvo Trucks-forhandleren kan hjelpe deg med å finne og bestille plass på et kurs som passer for deg.