Lastebiler

Programvareoppgraderinger

Øk lastebilens kraft, effektivitet og ytelse. Fra å redusere utslipp og spare drivstoff til å øke sjåførsikkerheten og forbedre tilkoblingen, programvareoppgraderingene våre frigjør det virkelige potensialet til lastebilen din. 

Ekstern nedlasting av programvare

Forbedret tilkobling gjør det enklere å utføre programvarenedlastinger eksternt, og reduserer behovet for at lastebilen må inn på verksted. Den nye programvaren lastes ned og lagres i lastebilen til sjåføren finner et passende tidspunkt for installasjonen. Utvalgt Volvo programvaretilbehør kan også lastes ned eksternt for enkle og praktiske oppgraderinger. 

Programvareoppgraderinger

Oppgrader I-Shift
 

Enklere girskifter. Reduserte vedlikeholdskostnader. Bedre drivstoffeffektivitet. Økt produktivitet. De siste årene har Volvo I-Shift blitt standarden for bransjen når det gjelder automatiserte girkasser.

Det er også mulig å oppgradere I-Shift-programvaren for å passe transportoppdragene dine. Her kan du se ulike alternativer som er utviklet for å effektivisere transportvirksomheten din.

En smart drivlinje gjort enda smartere
 

Da vi bygde lastebilen din, optimaliserte vi I-Shift-programvaren for en spesifikk type bruk. Har transportoppdragene dine forandret seg siden den tid? Eller har du funnet en brukt lastebil med de perfekte spesifikasjonene for dine behov, bortsett fra I-Shift-programvaren?

Ingen grunn til bekymring. Vi kan ganske enkelt oppgradere I-Shift-programvaren etter behovene dine. Du får økt produktivitet, sparer drivstoff og får redusert slitasje på komponentene i drivlinjen.

Hvordan oppgraderer jeg?
 

Det eneste som skal til for å optimalisere I-Shift, er et besøk hos Volvo-forhandleren din. Her oppgraderer vi I-Shift-programvaren etter transportoppdragene dine. Programvaren tilpasses utslippssertifiseringene for motoren din og versjonen din av I-Shift-maskinvaren.
 

Noen av fordelene med å oppgradere:

  • Økt ytelse
  • Redusert drivstofforbruk
  • Økt kjørekomfort.
  • Redusert slitasje på komponentene i drivlinjen

Hvilken programvare bør jeg velge?

Hvilken programvarepakke passer best til transportoppdraget ditt? Her er en oversikt over de tilgjengelige pakkene. Merk deg at enkelte programvarepakker er slått sammen for eldre versjoner av I-Shift.

Giret for effektivitet

Det er langt enklere å ta seg frem i urbane miljøer med I-Shift – vårt intelligente kraftoverføringssystem. I-Shift er hurtig, jevn og stillegående og gjør kjøringen til en glede – hvert girskift gir optimale resultater, med økt drivstoffeffektivitet og høyere produktivitet.

Programvarefunksjoner

Hvilke funksjoner passer for transportoppdraget ditt? Her er noen av de viktigste funksjonene i I-Shift-programvarepakkene. For å se alle funksjoner og det nøyaktige innholdet i hver pakke bør du kontakte Volvo-verkstedet ditt og be om å få faktaarket for din spesifikke I-Shift-versjon.

Ta kontakt

Ta kontakt med din lokale Volvo Trucks-forhandler og se alle spesifikasjonene og detaljene i tilbudet.