Lastebiler

Finn ut mer om hvordan vi støtter dette segmentet, i den interaktive segmentbrosjyren

Leverer morgendagens verden. I dag

BYGG- OG ANLEGGSTRANSPORT

Byene vokser. Du og lastebilene dine får det til å skje, og alle er avhengige av at du innfrir. Vi tilbyr løsninger som gjør at du kan ta mer last, takle tøffere terreng, redusere syklustidene, øke driftstiden, ta belastningen fra sjåførens skuldre og redusere drivstofforbruket. 

Volvo Trucks-funksjoner for din virksomhet

Utforsk løsningene som er laget for å gjøre livet enklere og virksomheten din enda bedre.

Den robuste fronten
Konstruert for verdens tøffeste terreng.

I-Shift med krabbegir
Utmerkede startevner, selv når du er fullastet – og full kontroll over kraften i svært lave hastigheter.

Kraft for ethvert behov
Med en Volvo har du kraften du trenger lett tilgjengelig. Drivlinjer for Volvo FMX, Volvo FH, Volvo FM, Volvo FE eller Volvo FL.

Kontroll over trekkraften
Ikke sett deg fast – kontrollpanelet for trekkraft er enkelt å bruke. Bare vri på bryteren for å koble inn differensialsperrene, drift på foraksel og andre hjelpemidler for trekkraft.

Volvo Dynamic Steering slik du liker det
Perfekt stabilitet og kontroll i alle hastigheter – og mindre belastning på skuldrene.

Ekstern styring
Kjør lastebilen fra utsiden av førerhuset.

Tandem akselløft
Perfekt når du kjører tungt lastet én vei og tom ved returen.

Mer last på veien
Chassiset vårt har en rekke komponenter og fjæringer som kan tilpasses forskjellige behov. Med luftfjæringen vår kan du kombinere massiv lastekapasitet, perfekt manøvreringsevne og kjørekomfort. Luftfjærede foraksler tar opptil 10 tonn hver. Det kan øke produktiviteten, forbedre arbeidsmiljøet og spare komponenter på lastebilen din gjennom færre vibrasjoner.

Komfortable førerhus
Alle førerhusene våre holder et høyt komfortnivå, lavt støynivå og tilbyr mye plass. Og ivaretar alltid sikkerheten din. Førerhusinteriør Volvo FMXVolvo FHVolvo FMVolvo FE eller Volvo FL.

Sikten
Enestående sikt med store vindusarealer og velutformede speil. Legg til opptil åtte kameraer for enda bedre sikt.

Fleksibelt chassiskonsept
Volvo Trucks' chassiskonsept betyr at du kan få rammer og akselinstallasjoner nøyaktig slik du vil ha det direkte fra fabrikken. Forhandleren hjelper deg med å skreddersy lastebilen.

Enkel påbygging
Vi gjør det enkelt for påbyggere å skreddersy lastebilen til virksomheten din. Volvos påbyggingsinstruksjoner gir tydelig veiledning.

Sikre driftstiden din med en Volvo Gold-kontrakt
Den beste måten å sikre driftstiden på, er en Volvo Gold-kontrakt som inkluderer alt forebyggende vedlikehold og reparasjon av lastebilen til et fast månedlig gebyr. Lastebilen din kommuniserer også eksternt med verkstedet for å gjøre besøkene dine så effektive som mulig.

Anbefaling fra kunde

Lastebilen kjennes veldig stabil ut, selv med tung last. I-Shift-girkassen er veldig presis. Jeg synes dette er en veldig god lastebil.

Bygg for fremtiden

Snakk med din lokale Volvo Trucks-forhandler for å finne den beste løsningen for din bygg- og anleggstransportvirksomhet.