Lastebiler

Den ultimate langtransportbilen

VOLVO FH MED I-SAVE

Volvo FH med I-Save er den ideelle løsningen for å redusere drivstofforbruket innen langtransport – med enestående kjørbarhet. Jo lengre du kjører, desto mer kan du spare, og desto lønnsommere blir virksomheten.

Volvo FH med I-Save kombinerer våre D13TC-motorer med drivstoffpakken for langtransport*. Det kan redusere drivstoffkostnadene dine med opptil 10 prosent**. I tillegg til det legger I-Save til rette for at du kan kjøre lenger med lavere turtall og høyere gir, noe som bidrar til en mykere og stillere kjøreopplevelse. Du kan også se frem til en raskere momentrespons fra drivlinjen. Det blir en flott tur.

 

Testvinner på motor, gir og snittfart!

I-Save ble best i test på Euro Truck Test 2019 – best på motor, best på gir!

I testen Commercial Motor 2020 ble I-Save best på forbruk og best på snittfart!

Volvo FH med I-Save fikk også laveste forbruk på Green Trucks testrute i 2020.

NB! Volvo leverer kun realistiske kundebiler til slike tester (og ikke fabrikkoptimaliserte biler som aldri ville blitt kjørt).

Et produktivitetsløft

D13TC-motoren produserer 300 Nm høyere dreiemoment ved lavt turtall. Mindre akselerasjon og drivstoff er nødvendig for å holde jevn fart på motorveien. I kombinasjon med I-See gjør motoren det mulig å takle stigninger i et høyere gir, og du sparer dermed drivstoff uten å tape fart og får bedre kjørekomfort. Det ekstra dreiemomentet gjør at du kan holde høyere gjennomsnittshastighet, noe du særlig merker i stigninger.

D13TC-motoren – mer effektivitet og dreiemoment

D13TC er vår mest drivstoffeffektive motor noensinne, og den er tilgjengelig med 420 hk, 460 hk og 500 hk effekt. Takket være turbocompound-teknologien, utnytter D13TC-motoren den tilgjengelige energien fullt ut på hvert trinn, og gir økt effektivitet over hele turtallområdet – med det beste resultatet i området 900–1300 o/min.

* Drivstoffpakken inneholder kartbasert I-See, I-Cruise med I-Roll, drivstoffeffektive bakaksler, motorstopp ved tomgang og servopumpe med variabel forskyvning.

** Drivstoff-forbedring beregnes ved å sammenligne kostnader for diesel og AdBlue for I-Save D13TC Euro 6 trinn E med FUELECO+-pakken med Classic D13 eSCR Euro 6 trinn E uten funksjonene som er inkludert i drivstoffpakken. Faktisk drivstofføkonomi kan variere avhengig av mange faktorer, som kjørehastighet, bruk av cruisekontroll, kjøretøyspesifikasjon, last, faktisk topografi, sjåførens erfaring, vedlikehold av kjøretøy og værforhold.

Tilgjengelig for disse lastebilene

Ute etter trekkvogn?

Klar – ferdig – levert!

 

 

 

Få mest mulig ut av drivstoffet

Forhandleren din kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av hver dråpe.