Det er ingen overraskelse at det er mangel på profesjonelle sjåfører rundt om i verden. Utfordringen for mange operatører er å tiltrekke seg sjåfører og beholde dem. Men, det er vel verdt innsatsen. Kompetente, motiverte sjåfører har vist seg å være mer produktive og kjøre mer effektivt og sikkert. For å si det enkelt, har de en stor og positiv innvirkning på lønnsomheten.

En Volvo-lastebil tilbyr allerede sjåføren en opplevelse i verdensklasse når det gjelder sikkerhet, håndtering, kjøre- og hvilekomfort. Så hvis du har investert for å få den riktige lastebilen, er det også viktig å investere i sjåføren, slik at du får fullt utbytte av alle fordelene lastebilen har å by på. Våre sjåføropplæringer kan hjelpe deg med å oppnå dette, og mer. Kursene gir sjåførene de ferdighetene de trenger for å bli tryggere, mer effektive og mer kunnskapsrike. Det fører til mindre slitasje på lastebilen, bedre drivstofføkonomi, gladere og sunnere sjåfører – og en sunnere økonomi.

Sjåføropplæring – Sjåførstøtte – Volvo Trucks Services

Sjåføropplæring

Volvo-opplæringen hjelper sjåførene med å få mest mulig ut av lastebilen og kjøre den tryggere, smartere og mer drivstoffeffektivt.
 

Les mer om Sjåføropplæring >

My Truck-app – Sjåførstøtte – Volvo Trucks Services

My Truck-app

Koble kjøretøyet til en smarttelefon-app. Denne funksjonen gir sjåføren øyeblikkelig statusinformasjon og ekstern kontroll over kjøretøyet.
 

Les mer om My Truck-appen >

Volvo Trucks Sjåførutfordring – Sjåførstøtte – Volvo Trucks Services

Volvo Trucks Sjåførutfordring

Volvo Trucks Sjåførutfordring er en global sjåførkonkurranse som tar sikte på å markere betydningen av effektive kjøreferdigheter.

Relevante nyheter og historier

En aktiv løsning på problemet med for få sjåfører

Mangel på sjåfører er en kilde til bekymring i lastebilbransjen. I Australia, hvor problemet er akutt, bestemte president og adm.dir. for Volvo Group Australia, Peter Voorhoeve og teamet hans seg for å takle utfordringen på en proaktiv måte....

Kontakt din forhandler

Kontakt din forhandler

Den lokale Volvo Trucks-forhandleren hjelper deg med å finne den riktige delen og/eller å reparere eller vedlikeholde lastebilen din. Ring når som helst – eller enda bedre: Besøk oss.

Finn din nærmeste forhandler