Lastebiler

Støtt din lastebilsjåfør og få bedre bunnlinje

Sjåførsupport

Det er ingen overraskelse at det er mangel på profesjonelle sjåfører rundt om i verden. Utfordringen for mange operatører er å tiltrekke seg sjåfører og beholde dem. Men, det er vel verdt innsatsen. Kompetente, motiverte sjåfører har vist seg å være mer produktive og kjøre mer effektivt og sikkert. For å si det enkelt, har de en stor og positiv innvirkning på lønnsomheten.

En Volvo-lastebil tilbyr allerede sjåføren en opplevelse i verdensklasse når det gjelder sikkerhet, håndtering, kjøre- og hvilekomfort. Så hvis du har investert for å få den riktige lastebilen, er det også viktig å investere i sjåføren, slik at du får fullt utbytte av alle fordelene lastebilen har å by på. Våre sjåføropplæringer kan hjelpe deg med å oppnå dette, og mer. Kursene gir sjåførene de ferdighetene de trenger for å bli tryggere, mer effektive og mer kunnskapsrike. Det fører til mindre slitasje på lastebilen, bedre drivstofføkonomi, gladere og sunnere sjåfører – og en sunnere økonomi.

Hvorfor sjåførstøttetjenester
 

  • Få mest mulig ut av lastebilen
  • Spare drivstoff
  • Forsterk produktiviteten
  • Øk bransjekunnskapen
  • Forbedre sjåførens sikkerhet
  • Og tiltrekk og behold de beste sjåførene

Testkjøring av Volvo FMX

Se hva som gjør Volvo FMX en drøm å kjøre.

Testkjøring av Volvo FH og Volvo FH16

Sjåfører overalt elsker Volvo FH og FH16 – den perfekte kombinasjonen av kraft, komfort og pålitelighet.

Relevante nyheter og historier

Kontakt din forhandler

Den lokale Volvo Trucks-forhandleren hjelper deg med å finne den riktige delen og/eller å reparere eller vedlikeholde lastebilen din.

Ring når som helst – eller enda bedre: Besøk oss.