Lastebiler

Norge

×
Servicekontrakter holder deg på veien

Volvo servicekontrakter

Med alt fra planlagt vedlikehold til garanti om 100 % driftstid bidrar en Volvo servicekontrakt til at du holder deg på veien. Avtalen øker også bunnlinjen ved å redusere nedetiden og de totale eiersapskostnadene og gi bedre kontroll over driften.

Volvo trucks services servicing contracts workshop pit

Det er bra for forretningene

Med service som er planlagt og prissatt på forhånd gir deg bedre kontroll over driften og bedre oversikt over hele virksomheten – og du sparer tid og penger på administrasjon. En lastebil som har fått god service, er mer pålitelig og drivstoffeffektiv. Alt dette senker den totale eierkostnaden og reduserer belastningen på deg – slik at du kan fokusere på vekst i virksomheten.

Volvo trucks services servicing contracts technician front

Det er bra for lastebilen

Service på lastebilen utføres av sertifiserte Volvo-mekanikere, og dette gjør at lastebilen holder seg i topp stand og er lønnsom i drift. Mekanikerne har alle Volvo-verktøyene og diagnose- og databasesystemene de trenger. De bruker bare Volvo Originaldeler. De utfører arbeidet når det passer for deg, slik at du får minimale avbrudd i driften. 

Velg den perfekte kontrakten

Service som er skreddersydd for dine behov

Begynn med en serviceplan

Maksimal driftstid begynner med en gratis serviceplan. Vi tar oss tid til å bli kjent med lastebilen og virksomheten din, og sammen med deg fastsetter vi riktig vedlikeholdsnivå. Deretter blir vi enige om en serviceplan som hjelper deg å få mest mulig ut av hver eneste mil.

Hvilken kontrakt passer for deg?

Din lokale Volvo-forhandler har alle svarene. Stikk innom eller ring dem for å komme i gang med serviceplanen.