Lastebiler

Volvo Servicekontrakter

Sikre oppetiden

Er du klar til å ta lastebilen, oppetiden og virksomheten til neste nivå? En Volvo-servicekontrakt gjør det mulig. Ved å bruke bransjeledende tilkoblingsteknologi og kunstig intelligens overvåker vi lastebilens kritiske komponenter i sanntid, døgnet rundt. Dette åpner for en verden av muligheter for å øke produktiviteten – som å planlegge verkstedbesøkene i henhold til den faktiske bruken av lastebilen, og til og med forutsi og forhindre uforutsett driftsstans.

Velg støttenivået ditt

Sanntids-overvåking
Gold
Maksimal oppetid – alle reparasjoner og forebyggende vedlikehold
  Uptime Services (tilvalg)
  Tilkoblet serviceplanlegging
  Vedlikehold og kontroller
  Reparasjoner av drivlinje
  Reparasjoner av andre deler enn drivlinje
  Slitasjedeler
  Sanntidsovervåking
Les mer
Silver
Drivlinjereparasjoner og vedlikehold for bedre kostnadskontroll
  Uptime Services (tilvalg)
  Tilkoblet serviceplanlegging
  Vedlikehold og kontroller
  Reparasjoner av drivlinje
Les mer
Blue
Forebyggende vedlikehold og en serviceplan basert på den faktiske bruken av lastebilen
  Uptime Services (tilvalg)
  Tilkoblet serviceplanlegging
  Vedlikehold og kontroller
Les mer
Uptime Care
En serviceplan basert på den faktiske bruken av lastebilen
  Uptime Services (tilvalg)
  Tilkoblet serviceplanlegging
Les mer

Hva er sanntidsovervåking?

I dag er hver eneste Volvo-lastebil utstyrt med et av bransjens mest avanserte telematikk- og diagnosesystemer. Dette – kombinert med den nyeste tilkoblingsteknologien – gjør det mulig for Volvo Trucks å overvåke og analysere kritiske komponentdata i sanntid og forutsi når en funksjonsfeil kommer til å oppstå. Dataene overføres til et Volvo Trucks International Uptime Center hvor de blir behandlet og analysert. Hvis et varsel blir utløst, blir det formidlet til den lokale forhandleren, eller via et nasjonalt driftstidssenter, slik at de kan ta forebyggende tiltak før et havari oppstår. For tiden er overvåking i sanntid inkludert i Volvo Gold-kontrakten i de fleste europeiske markeder.

Se hvordan sanntidsovervåking og tjenester for driftstid holder lastebilen din på veien

Du kan stole på Volvo-mekanikere

Du kan stole på at de sertifiserte Volvo-mekanikerne våre holder lastebilen din i optimal stand. Vi har kunnskapen, hele utvalget av Volvo-verktøy og alle nødvendige diagnose- og databasesystemer for å gjøre verkstedbesøket ditt så effektivt som mulig. Og vi bruker alltid Volvo Originaldeler.

Det lønner seg å holde lastebilen i topp stand

Det lønner seg på mange måter å holde lastebilen i topp stand. Vedlikehold som er planlagt og priset på forhånd reduserer risikoen for uforutsett driftsstans og gir deg større driftskontroll – noe som sparer tid og penger på administrasjon. En godt vedlikeholdt lastebil er også mer pålitelig og drivstoffeffektiv, og har en høyere restverdi. Alt dette senker den totale eierkostnaden og reduserer belastningen på deg – slik at du kan fokusere på driften.

Begynn med en serviceplan

Maksimal driftstid begynner med en gratis serviceplan. Vi tar oss tid til å bli kjent med lastebilen og virksomheten din, og sammen med deg fastsetter vi riktig vedlikeholdsnivå. Deretter blir vi enige om en serviceplan som hjelper deg å få mest mulig ut av hver eneste mil.

Hvilken kontrakt passer for deg?

Din lokale Volvo-forhandler har alle svarene. Stikk innom eller ring dem for å komme i gang med serviceplanen.