Lastebiler

Volvo serviceplanlegging

Havari og hastereparasjoner går ut over driftstiden og inntektene. Proaktiv service og forebyggende vedlikehold er redningen. Det lønner seg å planlegge. Det beste av alt er at vi gjør det for deg. En Volvo serviceplan er laget spesielt for lastebilen og virksomheten din. Verkstedbesøkene planlegges, perioder med driftsstans reduseres, og driftstiden optimaliseres. Det er helt uten ekstra kostnader. 

Skreddersydd for lastebilen

Tøffe driftsforhold betyr økende slitasje. Kort kjørelengde betyr mindre vedlikehold. Det som er riktig for én lastebil, er ikke nødvendigvis riktig for din. Med tilkoblet serviceplanlegging bruker vi lastebilens innebygde tilkobling for å identifisere unike vedlikeholdsbehov. Deretter jobber vi proaktivt for å optimalisere serviceplanen din. Alt for å sikre at lastebilen din får den eksakte servicen den krever – ikke mer, ikke mindre.

Serviceplanlegging – slik gjør vi det

Trinn 1: Vi legger inn data

Den gratis serviceplanleggingen begynner med at vi legger inn nøyaktige data om lastebilens spesifikasjoner, bruk og årlig kjørelengde samt opplysninger om drift i systemet vårt. 

Trinn 2: Vi identifiserer
Når vi har testet hvordan ulike serviceintervaller kan påvirke lastebilens driftstid, fastsetter vi riktig vedlikeholdsnivå.

Trinn 3: Vi planlegger
Vi bruker dataene dine til å lage en individuell serviceplan som angir tidspunktet for service og hva som skal utføres, slik at du alltid vet hva du kan forvente deg.

Trinn 4: Vi utfører service
Gjennom tilkoblet serviceplanlegging sjekker vi lastebilens faktiske bruk og faktiske servicebehov eksternt. Deretter følger vi proaktivt opp med deg for å bestille service for lastebilen i god tid.

Trinn 5: Vi finjusterer
Hver eneste gang lastebilen er på verksted, går vi gjennom behovene og justerer planen din slik at du får mest mulig ut av lastebilen eller flåten.

La oss planlegge sammen

Volvo Trucks-forhandleren vil ordne med gratis serviceplan – og svare på alle servicespørsmål du måtte ha.