Lastebiler

Norge

×
Laget spesielt for lastebilen og virksomheten din

Volvo serviceplanlegging

Havari og hastereparasjoner går ut over driftstiden og inntektene. Proaktiv service og forebyggende vedlikehold er redningen. Det lønner seg å planlegge. Det beste av alt er at vi gjør det for deg. En Volvo serviceplan er laget spesielt for lastebilen og virksomheten din. Verkstedbesøkene planlegges, perioder med driftsstans reduseres, og driftstiden optimaliseres. Det er helt uten ekstra kostnader. 

Volvo trucks services servicing planning man black shirt

Skreddersydd for lastebilen

Tøffe driftsforhold betyr økende slitasje. Kort kjørelengde betyr mindre vedlikehold. Det som er riktig for én lastebil, er ikke nødvendigvis riktig for din. Vi går gjennom behov, bruk og virksomhet og utvikler en individuell serviceplan som sikrer at lastebilen får akkurat den servicen den trenger – verken mer eller mindre.

Serviceplanlegging – slik gjør vi det

Trinn 1: Vi legger inn data

Den gratis serviceplanleggingen begynner med at vi legger inn nøyaktige data om lastebilens spesifikasjoner, bruk og årlig kjørelengde samt opplysninger om drift i systemet vårt. 

Trinn 2: Vi identifiserer
Når vi har testet hvordan ulike serviceintervaller kan påvirke lastebilens driftstid, fastsetter vi riktig vedlikeholdsnivå.

Trinn 3: Vi planlegger
Vi bruker dataene dine til å lage en individuell serviceplan som angir tidspunktet for service og hva som skal utføres, slik at du alltid vet hva du kan forvente deg.

Trinn 4: Vi utfører service

Når det nærmer seg et servicetidspunkt, kontakter vi deg i god tid slik at det blir enklere for deg å planlegge bruken av flåten. 

Trinn 5: Vi finjusterer
Hver eneste gang lastebilen er på verksted, går vi gjennom behovene og justerer planen din slik at du får mest mulig ut av lastebilen eller flåten.

La oss planlegge sammen

Volvo Trucks-forhandleren vil ordne med gratis serviceplan – og svare på alle servicespørsmål du måtte ha.