Lastebiler

Optimaliser driftstiden for lastebilen din med Volvo Originalservice og Volvo Servicekontrakter

Kjøretøyservice

På våre autoriserte verksted er lastebilene dine i trygge hender. Hos Volvo Trucks er vår første prioritet å holde lastebilene dine i drift og klar for arbeid. Nøkkelen til dette er planlagt nedetid for service og reparasjoner: det minimerer stillstand, forlenger serviceintervallene og sparer tid og penger. Takket være tilkoblingsmuligheter og Volvo Trucks' avanserte telematikk- og diagnostikkverktøy, kan vi planlegge og forberede servicen i henhold til den faktiske lastebilbruken. Og med sanntidsovervåking kan vi til og med forutsi uforutsette stans og gjøre dem om til planlagte verkstedbesøk. Alt for at du kan føle deg trygg på veien, få mer driftstid og oppfylle løftene til kundene dine.

 

Hvorfor Volvo Originalservice?

  • Alltid Volvo Originaldeler med
    2 års garanti for monterte deler
  • Over 2000 forhandlere og
    verksteder i 130 land
  • Autoriserte og utdannede mekanikere
  • Veihjelp på 16 språk
  • Totaltjeneste for service
  • Tilpassede servicekontrakter

Sanntidsovervåking og tjenester for driftstid

Finn ut hvordan Volvo Trucks bruker forbedret tilkobling for å overvåke lastebilene sine i sanntid og forutsi uforutsette stans før de inntreffer. Sammen med ekstern nedlasting av programvare og Volvo Action Service (VAS), tilbyr den smartere transportløsninger som holder lastebiler i gang og setter standarden for driftstid.

Relevante nyheter og historier

3 matches

1 of 1

3 matches

1 of 1

Kontakt din forhandler

Den lokale Volvo Trucks-forhandleren hjelper deg med å finne den riktige delen og/eller å reparere eller vedlikeholde lastebilen din.

Ring når som helst – eller enda bedre: Besøk oss.
 

Trenger du hjelp? Ring Volvo Action Service på 0800 XX XX XX