Lastebiler

Finansiering

Det å ha den rette finanspartneren for lastebilen er viktig. En som forstår virksomheten din og er med deg i både gode og utfordrende tider. Her er fem grunner til at Volvo Finans Norge AS er den ideelle partneren for kjøp av lastebil.

Raske og enkle å jobbe med
 

Volvo Finans Norge AS har vært leverandør av finansieringstjenester hos Volvo Group i over 20 år. Vi er enkle å gjøre forretninger med, du kjenner oss fra din lokale forhandler, og når du trenger hjelp, handler vi raskt.

Én løsning passer ikke alle.
 

Akkurat som hver enkelt av oss er unik, er også virksomheten din unik. Hos Volvo Finans Norge AS forstår vi det. Ønsker du at vi skal tilpasse betalingene dine slik at de passer til kontantstrømmen din? Ønsker du å foreta en større forskuddsbetaling slik at de månedlige regningene blir lavere? Vi er her for deg. Ved å bli kjent med deg og forstå virksomheten din og hvor den er på vei, kan vi tilby deg den beste skreddersydde løsningen. En som oppfyller behovene dine i dag, og som er fleksibel nok til å føre deg trygt inn i fremtiden.

Din partner for det du trenger
 

Enten du vil ha en lastebil eller en hel flåte, ny eller brukt, kan Volvo Finans Norge AS få det til å skje. Og ikke bare når det gjelder kjøretøyet – vi kan også tilby alle delene og serviceavtalene for å holde kjøretøyet i gang for deg og kundene dine, samt tilby forsikring for å beskytte deg. Alle disse fordelene er tilgjengelige gjennom din lokale Volvo Trucks-forhandler.

Vi er med deg hele veien
 

Hadde det ikke vært fint om bedriften alltid gikk godt? Dessverre går konjunkturene opp og ned, og det kan være andre hindringer i driften av virksomheten din. Vi forstår og er ved din side i både utfordrende og gode tider. Når ting skjer, trenger du støtte og fleksibilitet fra partneren din – og det er det du kan forvente av oss.

En alternativ finansieringsløsning
 

Kredittrammen i banken din fungerer best som en kontantstrømbuffer for de daglige aktivitetene dine – ikke for å kjøpe lastebiler og støttetjenester. Derfor er det å ha en alternativ finansieringsløsning fra Volvo Finans Norge AS en mye bedre måte å finansiere kjøp av lastebiler på.

Delbetalingsplan

Eierskap fra dag 1

Ei lastebilen din. Hold betalingene håndterbare. Få skattefordeler. Det er dette vår delbetalingsplan handler om. Både lånet og lastebilen vises i balanseregnskapet. Og det aller beste? Når kontraktsperioden utløper, eier du en nedbetalt lastebil.

Avbetalingskjøp

En enkel måte å bli lastebileier på

Ønsker du å eie din egen lastebil gjennom regelmessige og forutsigbare betalinger? Da er avbetalingskjøp løsningen. Lastebilen vises i balanseregnskapet. Og så snart du har foretatt den siste innbetalingen, er den din.

Finance lease (finansieringsleasing)

Friheten til å kjøpe

Reduser skatteplikten: Lastebilen vises i balanseregnskapet. Når kontraktsperioden utløper, har du to alternativer: Du kan levere lastebilen tilbake, eller kjøpe den.

Finance lease (finansieringsleasing)

Skatteeffektiv finansiering

Har du erfart at det ikke er effektivt å skrive av innkjøpene på skatten? Med finansieringsleasing får du pengene tilbake raskere. Når kontraktsperioden utløper, har du to alternativer: Du kan utvide leasingperioden mot et lite gebyr eller dra nytte av netto salgsproveny.

Operasjonell leasing

Maksimal fleksibilitet

Et leiealternativ der du holder alle muligheter åpne. Når kontraktsperioden utløper, kan du levere lastebilen tilbake, kjøpe den fra oss, eller forlenge leasingen.

Operasjonell leasing

Maksimal fleksibilitet

Et leiealternativ der du holder alle muligheter åpne. Når kontraktsperioden utløper, kan du levere lastebilen tilbake, kjøpe den fra oss, eller forlenge leasingen. Forsikring samt reparasjoner og vedlikehold er inkludert i kontrakten, slik at du kan senke skuldrene.

Operasjonell leasing

Bekymringsfri løsning

Ingen risiko for verdiforringelse. Ingen risiko ved avhending. Ingen stress. Du leier jo lastebilen. De månedlige betalingene er budsjettert som kostnader. Når avtaleperioden er slutt, leverer du ganske enkelt lastebilen tilbake til oss. Vi tar hånd om resten.

Kontakt vår utleieavdeling

Bekymringsfri løsning

Ingen risiko for verdiforringelse. Ingen risiko ved avhending. Ingen stress. Du leier jo lastebilen. Forsikring samt reparasjoner og vedlikehold er inkludert i kontrakten, slik at du kan senke skuldrene. Alt dette for én fast månedlig innbetaling. Når avtaleperioden er slutt, leverer du ganske enkelt lastebilen tilbake til oss. Vi tar hånd om resten.

 

Volvo Finans Norge AS gir ikke skatte eller regnskapsmessige råd. Kundene bør rådføre seg med en skatteadvokat eller revisor om individuelle omstendigheter.

Vil du vite mer?

Våre finansieringspesialister hjelper deg med en tilpasset løsning.
Ring dem eller besøk dem – og få pakken som passer best for deg.