Lastebiler

My Truck-app

Få fjerntilgang til Volvo-lastebilen din med My Truck-appen.

Velkommen til det nye førerhuset ditt


Med My Truck-appen er din Volvo-lastebil alltid innen rekkevidde, uansett hvor du er. Med ett enkelt trykk gir appen den oppdaterte statusen til lastebilens instrumentbord, noe som forenkler den daglige inspeksjonen. My Truck gir deg også ekstern tilgang fra enheten din til funksjonen Parkeringsklima, samt Klar til å kjøre-tidsur for den elektriske lastebilen for å sikre maksimal ytelse – helt fra starten.

Fordeler med My Truck

Enklere planlegging

Du kan sjekke drivstoff-, olje-, kjølevæske- og væskenivåer samt status på belysning. Dette gjør det enklere å klargjøre lastebilen før avreise, samt å planlegge den daglige driften.

For elektriske kjøretøy kan du sjekke Ladenivå, ladestatuser, varsler og stille inn tidsur for forbehandling av batteri, for å sikre optimal ytelse og bevare batteritilstanden. 

Økt komfort

Du kan stille inn og planlegge parkeringsvarmer og kjøleapparat, slik at du alltid har det perfekte klimaet for en behagelig reise.

Bedret sikkerhet 

Du kan sjekke status for dørlåsene, og få push-varslinger hvis alarmen utløses. Dette gir bedre sikkerhet i lastebilen, og du får beskjed umiddelbart hvis noe er galt.

Kontakt din forhandler

Den lokale Volvo Trucks-forhandleren hjelper deg med å finne den riktige delen og/eller å reparere eller vedlikeholde lastebilen din.

Ring når som helst – eller enda bedre: Besøk oss.