Lastebiler

Norge

×
My Truck

Velkommen til det nye førerhuset ditt

Med My Truck-appen får du fjerntilgang til Volvo-lastebilen din. Dermed kan du sjekke instrumentbordet, angi ønsket klima i førerhuset, sjekke om dørene er låst, og reagere på alarmer – uansett hvor du er. Appen er tilgjenglig for Volvo FH-, Volvo FH16-, Volvo FM- og Volvo FMX-lastebiler. Vi mener den er den beste måten å forbedre den daglige driften din på.

Aktiveres/reaktiveres hos forhandler

Noen av funksjonene i My Truck-appen kan variere avhengig av spesifikasjoner på bilen, og den kan ikke benyttes på ADR biler. 

Ved kjøp av ny Volvo lastebil er My Truck Appen gratis de 2 første årene, deretter er dette en abonnementstjeneste som må reaktiveres av forhandler.

 

Velkommen til det nye førerhuset ditt

Tre grunner til at My Truck gir

Enklere planlegging

Du kan sjekke drivstoff-, olje-, kjølevæske- og andre væskenivåer samt status for batteri og lys. Dette gjør det enklere å klargjøre lastebilen før avreise, samt å planlegge den daglige driften.

Økt komfort

Du kan angi og planlegge parkeringsvarmen og kjøleapparatet. Du får altså klimaet du trenger for en behagelig og komfortabel reise.

Bedret sikkerhet

Du kan sjekke status for dørlåsene, og få push-varslinger hvis alarmen utløses. Dette gir bedre sikkerhet i lastebilen, og du får beskjed umiddelbart hvis noe er galt.

My Truck

Ta en sniktitt, og last deretter ned My Truck

Kontakt din forhandler

Den lokale Volvo Trucks-forhandleren hjelper deg med å finne den riktige delen og/eller å reparere eller vedlikeholde lastebilen din.

Ring når som helst – eller enda bedre: Besøk oss.