Lastebiler

×

Velkommen til det nye førerhuset ditt

Med My Truck-appen får du fjerntilgang til Volvo-lastebilen din. Dermed kan du sjekke instrumentbordet, angi ønsket klima i førerhuset, sjekke om dørene er låst, og reagere på alarmer – uansett hvor du er. Appen er tilgjenglig for Volvo FH-, Volvo FH16-, Volvo FM- og Volvo FMX-lastebiler. Vi mener den er den beste måten å forbedre den daglige driften din på.

Aktiveres/reaktiveres hos forhandler

Noen av funksjonene i My Truck-appen kan variere avhengig av spesifikasjoner på bilen, og den kan ikke benyttes på ADR biler. 

Ved kjøp av ny Volvo lastebil er My Truck Appen gratis de 2 første årene, deretter er dette en abonnementstjeneste som må reaktiveres av forhandler.

 

Tre grunner til å bruke My Truck-appen

Enklere planlegging
 

Du kan sjekke drivstoff-, olje-, kjølevæske- og andre væskenivåer samt status for batteri og lys. Dette gjør det enklere å klargjøre lastebilen før avreise, samt å planlegge den daglige driften.

Økt komfort
 

Du kan stille inn og planlegge parkeringsvarmer og kjøleapparat, slik at du alltid har det perfekte klimaet for en behagelig reise.

Bedret sikkerhet
 

Du kan sjekke status for dørlåsene, og få push-varslinger hvis alarmen utløses. Dette gir bedre sikkerhet i lastebilen, og du får beskjed umiddelbart hvis noe er galt.

Ta en sniktitt, og last ned My Truck-appen

Kontakt din forhandler

Den lokale Volvo Trucks-forhandleren hjelper deg med å finne den riktige delen og/eller å reparere eller vedlikeholde lastebilen din.

Ring når som helst – eller enda bedre: Besøk oss.