Lastebiler

Finn ut mer om hvordan vi støtter dette segmentet, i den interaktive segmentbrosjyren

Det sterkeste bindeleddet i urbane forsyningskjeder

REGIONALTRANSPORT

Når du knytter deg til de regionale logistikknutepunktene, er det mye som står på spill. Leveringstider, ditt eget og kundenes omdømme, kontrakter og fremtidige oppdrag. Vi gir deg verktøyene som kan hjelpe deg med å oppfylle spesielle krav og holde løfter. Verktøy som hjelper deg med å være effektiv, presis og forutsigbar, både når det gjelder leveringstid og kostnader.

Volvo Trucks-funksjoner for din virksomhet

Utforsk løsningene som er laget for å gjøre livet enklere og virksomheten din enda bedre.

Sikten
Enestående sikt med store vindusarealer og velutformede speil. Du kan legge til opptil åtte kameraer – ett av dem er hjørnekameraet på passasjersiden, plassert i bakspeilet på passasjersiden.


Volvo Dynamic Steering slik du liker det
Er du på utkikk etter perfekt stabilitet og kontroll i alle hastigheter, kombinert med mindre belastning på skuldrene? Se nærmere på Volvo Dynamic Steering.

Kontroll over dataene dine
Volvo Connect er en kundeportal for dine digitale tjenester, ditt digitale hjem for en mer lønnsom transportvirksomhet. Den gjør at du kan løfte lastebilenes driftstid, effektivitet og produktivitet til nye høyder.

I-Shift Dual Clutch
I-Shift Dual Clutch tilbyr svært jevn, dynamisk akselerasjon. Den skifter gir på brøkdelen av et sekund. 

Optimalisert kjøring med I-See
I-See bruker data om topografien for å optimalisere hastighet og girskift på rutene dine for drivstoffeffektivitet. 

Gassdrevne lastebiler
Våre gassdrevne lastebiler kjører på LNG (flytende naturgass) som umiddelbart reduserer CO2-utslippet mens du opprettholder ytelsen og produktiviteten. De har også potensial til å redusere drivstoffkostnadene dine mye.

Komfortable førerhus
Alle førerhusene våre holder et høyt komfortnivå, lavt støynivå og tilbyr mye plass. For deg og de tingene du trenger.

Volvo Gold-kontrakt
Den beste måten å sikre driftstiden på, er en Volvo Gold-kontrakt som inkluderer alt forebyggende vedlikehold og reparasjon av lastebilen til et fast månedlig gebyr. Lastebilen din kommuniserer også eksternt med verkstedet for å gjøre besøkene dine så effektive som mulig. Lastebilen din holdes i best mulig form og du har full kontroll over kostnadene. Hvis kjørelengden varierer, kan du gå for Flexi-Gold-kontrakten som tilbyr samme dekning, men mot en kostnad som er tilpasset virksomheten din.

Lastebilen din venter på deg

Snakk med din lokale Volvo Trucks-forhandler for å finne den beste løsningen for din virksomhet innen regionaltransport.