Lastebiler

Norge

×

AVTALE OM DATABEHANDLING

Denne delen inneholder informasjon og lenker til avtalen om databehandling ("DMA" eller "avtalen")

Avtalen om databehandling er avtalen for bruk av kjøretøydata og må inngås av kunden for at de tilkoblede tjenestene skal kunne leveres.

For kunder som registrerer seg via Volvo Connect, vil vilkårene for en bruker være knyttet til signeringen av avtalen om databehandling.

Hvis du som kunde ønsker å kansellere avtalen om databehandling, eller har spørsmål knyttet til avtalen om databehandling, kan du kontakte salgsavdelingen hos en autorisert Volvo-forhandler.

Vil du kansellere tjenestene og DMA-avtalen?
 

Hvis du vil kansellere avtalen om databehandling og tjenester, kan du fylle ut skjemaet nedenfor, signere det og sende en skannet kopi til forhandleren.

Før du gjør dette, må du kontakte salgsavdelingen hos en autorisert Volvo-forhandler.

Selger du bilen – eierskifte
 

I tilfelle du overfører (selger eller på annen måte skifter eier) eierskap for kjøretøyene dine, trenger vi din støtte for å informere den nye eieren om at de må signere avtalen om databehandling med Volvo Truck Corporation. Hvis den nye eieren ikke har bekreftet for deg at de har signert denne avtalen, kan du fylle ut skjemaet nedenfor, signere det og sende en skannet kopi til: connected.services@volvo.com