Lastebiler

Alt du trenger på ett sted

Volvo Connect gir deg en fullstendig oversikt over den viktigste informasjonen for virksomheten din, pluss umiddelbar tilgang til en rekke bransjeledende tjenester, alle samlet på ett sted med én sikker pålogging.

Volvo Connect er et system for administrasjon av lastebilflåter og din inngangsport til Volvo Trucks digitale tjenester. Det gir deg tilgang til effektive verktøy som lar deg overvåke ytelser til kjøretøy, planlegge vedlikehold og øke produktiviteten – alt på ett sted. Enten du kjører din egen lastebil eller administrerer en hel bilpark, leverer Volvo Connect de tjenestene og supporten du trenger for å gjøre transportvirksomheten din mer lønnsom. Hvor som helst, når som helst.

 

Finn ut mer om Volvo Connect-tjenestene nedenfor. Du kan også besøke Volvo Connect-markedsplassen eller kontakte den lokale forhandleren din for å få mer informasjon.

Har du ikke Volvo Connect ennå?

 

Kontakt forhandleren din for å registrere deg

Oppetiden din

Ha full kontroll og nyt roen som kommer ved å vite at lastebilene er i god stand og klare til oppdrag. Volvo Connect gir deg tilgang til en rekke tjenester som øker oppetiden din. Få en statusoversikt over ressursene dine, inkludert advarsler og alarmer. Se hele servicehistorikken din og kommende servicebesøk. Rapporter enkelt problemer. Og mye mer.

Produktiviteten din

Få informasjon som gir deg et fortrinn og holder deg et steg foran konkurrentene. Volvo Connect inkluderer tjenester for flåtestyring, blant annet Posisjon, som gir deg en sanntidsoversikt over hver lastebils posisjon og status – noe som gjør det enkelt å holde oversikt over både lastebilene og andre transportrelaterte eiendeler.

Resultatene dine

Med full kontroll på både helheten og detaljene blir driften mer effektiv, bedre koordinert og mer produktiv. Volvo Connect gir deg tilgang til resultatfremmende tjenester som Drivstoff og miljø, som gjør det enkelt å følge med på drivstofforbruket over tid. Den gir også sjåfører muligheten til å forbedre ferdigheter som sparer drivstoff.

Gir et løft til hele virksomheten

Volvo Connect er laget for hjelpe deg. Få tilgang til bransjeledende tjenester uansett når, hvor og hvordan du trenger dem. Det er så enkelt.

 

Det rene og intuitive grensesnittet er enkelt å navigere i. Så snart du logger på, får du en oversikt over informasjonen og tjenestene som er viktigst for deg. Og du kan se mer detaljert informasjon med bare et klikk eller to. Volvo Connect er fleksibelt og kan tilpasses dine behov og preferanser. Det er helt opp til deg.
 

Er du klar for å komme i gang?
 

Kontakt din forhandler

Dette er Volvo Connect

Kundeportal

For å få tilgang til og frigjøre det fulle potensialet til tjenestene levert av Volvo Connect, logger du ganske enkelt på Volvo Connect-portalen. Brukere får rollebasert tilgang. Når du logger på, gir det tilpassede skjermbildet en komplett oversikt over informasjonen og tjenestene som er mest relevant for din rolle. På den måten kan alle dra nytte av tjenesten – fra lastebileiere og flåtesjefer til sjåfører, transportledere og administrasjonen.

 

Markedsplass

Nettbutikken for digitale tjenester er lett tilgjengelig via Markedsplassen, og her finner du digitale tjenester fra både Volvo Trucks og utvalgte samarbeidspartnere. Etter hvert vil du kunne bestille og aktivere tjenester fra et stadig økende utvalg, akkurat her.

Utviklerportal

Takket være utviklerportalen kommer Volvo Connect til å bli stadig bedre. Vi ønsker velkommen nye, nyskapende tjenester som er utviklet av utvalgte spesialistpartnere og andre.

Vokser i takt med deg

Utvikle virksomheten din med et dynamisk grensesnitt som vokser i takt med deg. I dag inneholder Volvo Connect viktige tjenester som bidrar til at du kan drive og utvikle virksomheten mer effektivt. Men dette er bare starten. Du kan glede deg til nye digitale tjenester med tiden, som gjør at virksomheten din får et forsprang.

Kom i gang med Volvo Connect

Klar til å komme i gang med Volvo Connect? Eller har du spørsmål om en av tjenestene? Din lokale forhandler kan hjelpe deg.