Lastebiler

Hvert minutt teller

Når det gjelder oppetid, vet vi at hvert minutt teller. Derfor tilbyr vi bransjeledende support som holder lastebilen på veien og maksimerer bilparkens produktivitet.

Finn ut hva våre tjenester for oppetid kan gjøre for deg. Enten det er å forhindre uplanlagte stopp med Volvo Connect-tjenester som sanntidsovervåking, batteripakkeovervåking og dekkovervåking eller rask veihjelp hele døgnet fra Volvo Action Service. Vi snur hver stein for å sikre best mulig oppetid for lastebilen din – slik at du kan holde virksomheten din i gang.

Viktige fordeler

Forutse og forhindre uplanlagte stopp.

Sørg for at din elektriske lastebil har god batterihelse.

Unngå dekkrelaterte problemer.

Få veihjelp døgnet rundt, 7 dager i uken.

Serviceavtale basert på faktisk bruk av lastebilen.

Sleping med alt inkludert. 

Finn ut mer om tjenestene våre for oppetid nedenfor. Du kan også besøke Volvo Connect-markedsplassen eller kontakte den lokale forhandleren din for å få mer informasjon.

 

Har du ikke Volvo Connect ennå?

 

Kontakt forhandleren din for å registrere deg

Utvalgte tjenester for oppetid

Volvo Action Service

Hvis et uplanlagt stopp inntreffer, er hjelp tilgjengelig hele døgnet, syv dager i uken over hele Europa gjennom vår veihjelpstjeneste Volvo Action Service. Sjåføren kan ganske enkelt ringe eller trykke på VAS-knappen i førerhuset for å bli koblet umiddelbart til en operatør som snakker samme språk. Med støtte fra vårt enorme nettverk av slepepartnere og autoriserte verksteder får vi lastebilen tilbake på veien så snart som mulig.
 

Volvo Action Service

Tilkoblet serviceplanlegging

Tilkoblet serviceplanlegging gir deg en optimalisert serviceplan som er mulig med en konstant tilkobling til kjøretøyet ditt. Vi fjernkontrollerer enkelte komponenter for slitasje og følger proaktivt opp med deg, og finjusterer serviceplanen etter behov. Alle servicekontrakter inkluderer tilkoblet serviceplanlegging.
 

Serviceplanlegging 

Sanntidsovervåking

Sanntidsovervåking er en tjeneste for tunge lastebiler som brukes til å forutsi og forhindre uplanlagte stopp. Ved å bruke lastebilens tilkoblingsmuligheter lar sanntidsovervåking oss spore flere kritiske komponenter, inkludert batteriene til en elektrisk lastebil, hele døgnet. Eventuelle varsler blir deretter kommunisert til den lokale forhandleren eller via et nasjonalt driftstidssenter, slik at forebyggende tiltak kan iverksettes.
 

Volvo Servicekontrakter

4-Hour Commitment 

Hvis du opplever uforutsett driftsstans, lover vi å ha deg tilbake på veien så fort som mulig. Fra det øyeblikket du logger driftsstansen med Volvo Action Service, starter klokken. Hvis det tar lengre tid enn 4 timer, starter en økonomisk kompensasjon.
 

Volvo Servicekontrakter

Volvo Bergningsassistanse (utvidet)

Volvo Bergningsassistanse dekker kostnadene ved tauing når det er nødvendig. For enda mer trygghet, gir Volvo Bergningsassistanse (utvidet)-tjenesten deg ekstra beskyttelse med nødstart, drivstofflevering, overvåking av kjøretøy og last, samt lossing og omlasting av last – pluss transport, hotellovernatting og til og med hjemtransport for sjåføren.
 

Volvo Servicekontrakter

Kom i gang med Connect

Klar til å komme i gang med Volvo Connect? Eller har du spørsmål om en av tjenestene? Din lokale forhandler kan hjelpe deg.