Lastebiler

Gold-servicekontrakt for
elektriske lastebiler

Med Gold-servicekontrakten for elektriske lastebiler kan du gjøre overgangen til elektrisk med trygghet. Gold-servicekontrakten for elektriske lastebiler dekker hele kjøretøyet og gir deg tilgang til alt du trenger for å minimere risikoen for uforutsett driftsstans. Dette inkluderer forebyggende vedlikehold, reparasjoner og batteribytte*, og med overvåkingssystemene våre holder vi oversikt over tilstanden til batteriene og andre kritiske komponenter.


*Hos Volvo Trucks referer vi til dette som Minimum Usable Energy (MUE). Dette sikrer at du alltid har en avtalt minimumsbatterikapasitet per lading, per kjøretøy, i henhold til spesifikasjonsparameterne.

 

10 hovedfordeler med Electric Gold-servicekontrakten

  • Komplett dekning av lastebilen holder lastebilen din i god stand
  • Bekymringsfritt eierskap
  • Forebyggende vedlikehold skreddersydd til lastebilens faktiske bruk
  • Med sanntidsovervåking av kritiske systemer kan potensielle havarier forutses – og gjøres om til et planlagt verkstedbesøk
  • Innebygd tilkobling sikrer riktig service til rett tid
  • Ingen kompromiss med kvaliteten takket være bruk av Volvo-originaldeler og -service
  • Volvo Action Service On-Call
  • Økt oppetid
  • Fast månedlig avgift og forbedret kostnadskontroll
  • Gold-servicekontrakten kan suppleres med valgfrie tjenester som slepehjelp og 4 timers forpliktelse. Med 4-timers-forpliktelsen kompenserer vi deg hvis et uforutsett stopp tar lenger enn 4 timer 

Genuin omsorg

De sertifiserte teknikerne våre bruker kun Volvo-originaldeler og har tilgang til alt spesialutstyr, diagnoseverktøy og databasesystemer som trengs for å holde lastebilen i topp stand. Med en Gold-servicekontrakt for elektriske lastebiler kan du nyte full kostnadskontroll og trygghet. Vi håndterer alt det praktiske mens du kan glede deg over en pålitelig og toppytende lastebil med lavere totale eierkostnader.

Uptime Services (tilvalg)

Utvid dekningen med eksperthjelp, når og hvor enn du trenger det.

Volvo Action Service (VAS)

Hvis en uforutsett driftsstans inntreffer, er hjelp tilgjengelig døgnet rundt over hele Europa. Sjåføren kan ganske enkelt ringe eller trykke på VAS-knappen i førerhuset for å bli koblet umiddelbart til en operatør som snakker samme språk. Med støtte fra vårt enorme nettverk av slepepartnere og autoriserte verksteder, får vi lastebilen tilbake på veien så snart som mulig.

Volvo Towing Assistance Extended

For enda mer trygghet, gir Volvo Towing Assistance Extended-tjenesten deg ekstra beskyttelse med nødstart, drivstofflevering, overvåking av kjøretøy og last, samt lossing og omlasting av last – pluss transport, hotellovernatting og til og med hjemtransport for sjåføren.

4-timers forpliktelse

Hvis du opplever uforutsett driftsstans, lover vi å ha deg tilbake på veien så fort som mulig. Fra det øyeblikket du logger driftsstansen med Volvo Action Service, starter klokken. Hvis det tar lengre tid enn 4 timer, begynner vi å kompensere deg. Du kan velge mellom en lånebil (hvis tilgjengelig) eller økonomisk kompensasjon.

Trenger du mer fleksibilitet? Flexi-Gold leverer.

Volvo Flexi-Gold-kontrakten er utformet for å samsvare med virksomheten din. Den tilbyr samme dekning som Volvo Gold-kontrakten – men den bruksbaserte betalingsmodellen gjør at du kan justere kostnadene dine i henhold til inntektene dine, fordi hver faktura er basert på din faktiske kjørte kjørelengde. I tillegg tilbyr kontrakten et fleksibilitetsområde på +/-20 % for den estimerte årlige kjørelengden. Og du kan være trygg på at ingen kilometerrevisjon vil finne sted på slutten av året.

Hvilken kontrakt passer for deg?

Din lokale Volvo-forhandler har alle svarene. Stikk innom eller ring dem for å komme i gang med serviceplanen.