Lastebiler

Volvo FH16 – balanserer kraft og komfort til perfeksjon

Når livet ditt på veien ikke krever noe annet enn det beste. Volvo FH16 gir deg kraften du trenger for å jobbe effektivt og et komfortnivå som gjør det hele mindre belastende. Den er et bransjeikon og et pålitelig verktøy, og nå er den bedre enn noen gang. Ved behov klarer den kombinasjonsvekter opptil 325 tonn.

Kompromissløs komfort

Hvorfor ta til takke med noe annet enn det beste?

Kraft skreddersydd for oppdraget ditt

Drivlinjer med opptil 750 hk når du ber om det

Evolusjonens kraft

Hever kraft og pålitelighet et hakk til

Raske fakta

Motoreffekt: 550–750 hk
Fem førerhusstørrelser
Diesel og HVO
Trekkvogn eller jevnlastebil
Detaljert informasjon i spesifikasjonene

Tilpasset for produktiviteten din

Et chassis laget for arbeidet ditt

Et stort utvalg tjenester

Optimaliser driften enda mer

Få en oversikt over Volvo FH16 i den interaktive produktbrosjyren

Testtur med nye Volvo FH16

Bli med på en testtur med nye Volvo FH16, og få tips og triks om noen av de nye funksjonene i de nye modellene. 

Førerhusalternativer for Volvo FH16

Volvo FH16 – høydepunkter

Hva sier folk om Volvo FH16?

Det nesten 50 år lange samarbeidet med Volvo har gjort det mulig for oss å lykkes. Jeg har en nesten perfekt tømmerbil. Hvis Gud har skapt en enda bedre en, har han beholdt den selv.

Tjenester som støtter virksomheten din

TILBEHØR TIL LASTEBILEN

Gjør den til din egen

Vanlige spørsmål om Volvo FH16

Kraften og kapasiteten til å trekke veldig tung last har gjort Volvo FH16 populær for tømmertransport, tungtransport og gruvedrift. Men den kan også bygges som en rask og komfortabel langtransportlastebil, for å nevne ett eksempel.

For virkelig tøffe forhold der du trenger allhjulsdrift, anbefaler vi Volvo FMX. Du kan imidlertid få Volvo FH16 med en solid tandemdrevet boggimontering, som tilbyr en flott kombinasjon av lastekapasitet, trekkraft og drivstoffeffektivitet.

Det kommer an på hvor høy du er. Globetrotter-førerhuset har en maksimal ståhøyde på 205 cm, men hvis du prioriterer plass, bør du velge Globetrotter XL- eller Globetrotter XXL-førerhuset. De har begge en ståhøyde på 220 cm. Sistnevnte tilbyr en bredere seng og er vårt mest romslige valg.

Blant de mest komfortable lastebilene som finnes. Du vil ha god plass, en komfortabel seng og et behagelig klima uansett utetemperatur. Selv om du bruker mye strømkrevende utstyr, er det ingen grunn til å bekymre deg for batteristatusen morgenen etter, siden du kan få Volvo FH16 med doble batterier og separate kretser for bofunksjoner og motoren.

Ja, det kan du! Alle våre D16-motorer kan kjøres på HVO, og noen av dem kjører på biodiesel. Avhengig av valget ditt kan du redusere miljøbelastningen din betraktelig.

BLI KJENT MED VOLVO FH16 HOS FORHANDLEREN DIN

Har du spørsmål? Vil du snakke med noen om din fremtidige lastebil? Eller vet du at du er klar til å oppgradere til nye Volvo FH16?