Lastebiler

Norge

×

Volvo FH Electric. By til by.

Når transportrutene dine utvides litt lenger, kanskje fra by til by, er dette det riktige valget. Volvo FH Electric har utmerket komfort og en god oversikt over trafikken foran. Det er den samme ikoniske og allsidige lastebilen elsket av sjåfører over hele verden, med et karbonavtrykk for å møte dine ambisiøse mål. For å forenkle overgangen til elektrisk transport tilbys lastebilen sammen med service- og støttepakker for lading, rute- og rekkeviddeplanlegging, batteriovervåking og mer.

Opptil 44 tonn totalvekt

Opptil 490 kW effekt

Rekkevidde på opptil 300 km

Hold deg produktiv og ha kontroll

Det er enkelt å legge til en elektrisk lastebil fra Volvo i driften. Gold Service-kontrakten vil omfatte batteriovervåking og sikker oppetid og leveranser med prediktiv serviceplanlegging. Vi har også lagt til tjenester for å optimalisere lastebilbruken, for eksempel med rute- og rekkeviddeplanlegging, posisjonering med energistatus og oppfølgingsrapporter. Alt dette er lett tilgjengelig i Volvo Connect-portalen, rett ved siden av de andre lastebil- og støttefunksjonene. Rutene kan deles mellom kontoret og førerhuset, og sjåføren kan enkelt se ladetilstanden, kontrollere parkeringsvarmeren og mer via MyTruck-appen.

Jevn og kraftig drivlinje

To eller tre elektriske motorer kombinert med en I-Shift girkasse tilpasset elektromobilitet gir en jevn og kraftig kjøreopplevelse. Den enorme kraften på opptil 490 kW / 666 hk håndteres av et unikt trekkraftsystem som også er utviklet for å mestre glatte underlag. Ulike kjøremoduser er tilgjengelige for å stille inn ønsket ytelse, komfort og energiforbruk. De seks batteripakkene produserer opptil 540 kWt, og sørger for tilstrekkelig rekkevidde for mange regionale transportoppdrag.

Vanlige spørsmål

Vil du vite mer om overgangen til elektrisk?

Utforsk serien vår med elektriske lastebiler

Har du spørsmål?

Din lokale Volvo-forhandler vil gi deg svar. Stikk innom, ring dem eller be dem besøke deg.