Lastebiler

Norge

×
Dynafleet Meldinger.

Tydelig kommunikasjon

Meldingstjeneste

Med Dynafleet Meldinger kan kontorpersonell og sjåfører kommunisere raskt og enkelt, kostnadseffektivt og de kan unngå misforståelser. Du kan kommunisere så mye du vil – det er ingen begrensninger eller roamingsavgifter.

Dynafleet Messaging is easy to use.

Holde kontakten

Med meldingstjenesten får du alltid kontakt med lastebilen – uansett hvem det er som kjører. Kontorpersonellet og sjåførene kan til enhver tid kommunisere via tekstmeldinger. Det er enkelt å skrive meldinger, og de vises på skjermen i lastebilen. Et trådløst tastatur hjelper sjåførene å kommunisere når lastebilen står stille. Meldinger kan sees mens det kjøres.

Dynafleet Messaging integrates with other systems.

Integrering med andre systemer

Meldingstjenesten kan enkelt integreres med ordre- eller fakturasystemet, slik at alle viktige opplysninger kan håndteres på den samme skjermen. Dette gir deg bedre kontroll, og det sjåføren får også en enklere hverdag ved at alle arbeidsordrer blir tydelig presentert på skjermen i lastebilen.

The messaging screen is versatile.

Skjermens muligheter

Skjermen i lastebilen kan vise langt mer enn bare meldinger. Automatiske varsler om kjøre- og hviletider, sjåførveiledning og navigasjon kan redusere stressnivået og øke sjåførenes produktivitet.

Viktige fordeler

  • Kommunikasjon med sjåførene via tekstmeldinger i Dynafleet, SMS eller e-post
  • Raske meldinger. Hjelper sjåførene slik at de kan ta gode beslutninger.
  • Kostnadseffektiv kommunikasjon med hele flåten
  • Motta meldinger om bestemmelsessted til navigasjonssystemet. Beregnet ankomsttid presenteres for flåtesjefen i Dynafleet

Unngå misforståelser

Din lokale Volvo Trucks-forhandler hjelper deg å installere Dynafleet Meldinger. og de forklarer alle funksjonene på skjermen i lastebilen.