Lastebiler

Rekkevidde og rute

Rekkevidde og rute er et effektivt verktøy for ruteplanlegging og rekkeviddesimulering for elektriske lastebiler. Tjenesten er tilgjengelig med Volvo Connect og lar deg simulere den elektriske lastebilens ruter og forutsi rekkevidden og energibruken. Den hjelper deg med å sørge for at lastebilen har nok strøm til å fullføre oppgaven – slik at du kan planlegge trygge transportoppdrag. 

Mange faktorer påvirker rekkevidden til en elektrisk lastebil. Noen av disse inkluderer lastebilens spesifikasjon, størrelsen på nyttelasten, temperaturen ute, hvor flat eller kupert ruten er og om lastebilen er utstyrt med spesielt strømkrevende utstyr som en søppelkomprimator. Det kan være utfordrende å forstå den totale innvirkningen av disse faktorene på lastebilens rekkevidde, men Rekkevidde og rute gjør beregningene for deg automatisk. Dette gjør det enklere å administrere bilparken og hjelper deg med å maksimere effektiviteten til de elektriske lastebilene.

Viktige fordeler

Simuler lastebilens rute.

Forutsi energibruk og rekkevidde.

Legg til ladestopp.

Send ruten til lastebilens navigasjonssystem.

Sørg for at planen følges.

Støtte for alle elektriske lastebiler.

Finn ut mer om Rekkevidde og rute nedenfor. Du kan også besøke Volvo Connect-markedsplassen eller kontakte forhandleren din for å få mer informasjon.

Andre tjenester for elektriske lastebiler

Kom i gang med Connect

Klar til å komme i gang med Volvo Connect? Eller har du spørsmål om en av tjenestene? Din lokale forhandler kan hjelpe deg.