Lastebiler

Posisjon

Posisjon-tjenesten i Volvo Connect gjør det enklere å holde styr på kjøretøyene og planlegge transportoppdrag. Den gir deg tilgang til detaljerte kart med informasjon om lastebilene og sjåførene dine. Du kan spore kjøretøyenes posisjon i sanntid. Se trafikk- og veiinformasjon, tank- og ladestasjoner med mer. Bli varslet om problemer som for høy hastighet og feil dekktrykk. Du kan til og med lage geografiske gjerder for å spore kjøretøy når de kommer inn i eller forlater et område. Alt for å gi deg mer kontroll over hver levering.

Viktige fordeler

Spor lastebilene dine
i Volvo Connect.

Analyser turer og forbedre produktiviteten.

Planlegg skreddersydde
ruter.

Få varsler med geografiske gjerder.

Følg med på trafikk- og veiforhold.

Se batteri- og ladestatus.

Finn ut mer om Posisjon-tjenesten nedenfor. Du kan også besøke Volvo Connect-markedsplassen eller kontakte forhandleren din for å få mer informasjon.

Enhetssporing

Vil du holde oversikten over lastebiler, tjenestebiler, containere og andre bevegelige ressurser? Enhetssporing-funksjonen tilbyr en omfattende oversikt over posisjonene til eiendelene dine. Funksjonen er inkludert i alle Volvo Connect-tjenester, og er nyttig å bruke sammen med Posisjon-tjenesten.

Geografiske gjerder

Trenger du å informere kollegene dine automatisk når kjøretøy kjører inn i eller forlater et område? Ved å sette opp geografiske gjerder er det mulig å gi viktig og tidsbesparende informasjon både til førerhuset og kontoret idet en lastebil kommer til eller forlater et bestemt geografisk område – for eksempel en terminal.

Kom i gang med Connect

Klar til å komme i gang med Volvo Connect? Eller har du spørsmål om en av tjenestene? Din lokale forhandler kan hjelpe deg.