Lastebiler

Norge

×
En Volvo FM LNG med 20 % lavere miljøpåvirkning.

Den gassdrevne Volvo FM LNG for regional transport

Volvo FM LNG er en ideell lastebil for regional transport. Den tilbyr den samme komforten og ytelsen du er vant til fra det mobile kontoret ditt – Volvo FM. Men med lavere CO2-utslipp og muligheten til å redusere drivstoffkostnadene.

Volvo FM LNG driving on road

Ytelse til behovene dine

Det gassdrevne drivverket er basert på den anerkjente motorteknologien som brukes i Volvo FM. Og du får den samme ytelsen – men med opptil 20 % lavere CO2-utslipp*. Du kan velge mellom 420 hk eller 460 hk, så du trenger ikke gå på akkord med noe.

Reduser drivstoffkostnadene

Volvo FM LNG tilbyr samme drivstoffeffektivitet som den dieseldrevne Volvo FM. Imidlertid er LNG ofte billigere, noe som gjør det mulig å redusere drivstoffkostnadene.

Passer til ditt utvalg

For gassdrevne tunge kjøretøy er rekkevidden ofte svært viktig. De LNG-drevne motorene er effektive – og kombinert med LNG sikrer det en rekkevidde som er egnet til regional transport. Du kan velge mellom tre ulike tankstørrelser for å skreddersy lastebilen for en rekkevidde på opptil 1000 km.

* Dette gjelder utslipp fra kjøretøyet under bruk, såkalt «tank til hjul».

Det å bruke gassdrevne kjøretøy hadde ikke bare vært til stor hjelp for miljøet. Det hadde også vært nyttig for bedriften vår, siden det reduserer de direkte og indirekte kostnadene.

HOLD DEG OPPDATERT OM DEN GASSDREVNE VOLVO FM LNG

Den lokale Volvo Trucks-forhandleren holder deg gjerne oppdatert om siste nytt innen gassdrevne lastebiler i landet ditt.