Lastebiler

Gassdrevet Volvo FM. Regional transport mot null utslipp

Hvis du er ute etter en transportløsning for å drive regional eller langtransport 100 % klimanøytralt, er den gassdrevne Volvo FM det riktige valget. Denne lastebilen kombinerer samme kraft og kjørbarhet som Volvo FM, men CO₂-utslippene kan reduseres med opptil 100 % ved bruk av biogass.

Opptil 60 tonn

Opptil 500 hk

Rekkevidde på opptil 1000 km

Høy ytelse til behovene dine

Den gassdrevne drivlinjen gir samme ytelse og dreiemoment som våre dieselmotorer, men med lavere utslipp. Velg mellom en motoreffekt på 420, 460 eller 500 hk med et dreiemoment på opptil 2500 Nm. Den gassdrevne Volvo FM passer perfekt for regional transport og langtransport med en totalvekt på opptil 60 tonn.

Gassdrevet fornybar energi

Våre gassdrevne tunge lastebiler kan drives med fornybar LBG (liquid biogas) eller LNG (naturgass). Motoren bruker også en liten mengde enten fornybar HVO eller diesel, samt AdBlue for etterbehandling av eksos. Når du bruker LBG og HVO, kan du redusere CO2-utslippene med opptil 100 %*.

* Dette dekker utslippene fra kjøretøyet under langtransport, det såkalte «tank til hjul», sammenlignet med en lastebil som bruker europeisk standarddiesel.

Passer til rekkevidden din

Velg mellom tre forskjellige tankstørrelser for å optimalisere din gassdrevne Volvo FM etter dine behov. Du får en rekkevidde på opptil 1000 km, noe som gjør lastebilen egnet for langtransport i et voksende nettverk av LBG- og LNG-fyllestasjoner.

Det å bruke gassdrevne kjøretøy hadde ikke bare vært til stor hjelp for miljøet. Det hadde også vært nyttig for bedriften vår, siden det reduserer de direkte og indirekte kostnadene.

HOLD DEG OPPDATERT OM DEN GASSDREVNE VOLVO FM

Den lokale Volvo Trucks-forhandleren holder deg gjerne oppdatert om siste nytt innen gassdrevne lastebiler i landet ditt.