Lastebiler

Velkommen på jobb

Førerhusinteriør i Volvo FL

Førerhuset til Volvo FL tilbyr et enestående arbeidsmiljø for profesjonelle sjåfører som jobber i byen. Uansett hvilket førerhus du velger, gjør det praktiske innsteget det enkelt å komme inn. Når du først er inne, gjør et romslig interiør med velutstyrte funksjoner det til et flott sted å jobbe.

Gå inn med letthet

Går du mye inn og ut av førerhuset i løpet av en arbeidsdag? Førerhuset sitter lavt på chassiset og gjør det enkelt å komme inn, under alle forhold.

Perfekt sitteplass

Du sitter perfekt i Volvo FL-setene med integrerte nakkestøtter og sikkerhetsbelter. Trekkmaterialet gir svært god smussbestandighet. Både førersetet og passasjersetet kan justeres for å tilpasses ulike behov i løpet av en travel dag.

Ergonomisk plassering

Instrumenter, girskift, kontroller og oppbevaring. Alt du trenger for å utføre arbeidet ditt er akkurat der du forventer at det skal være. Færre bevegelser kreves, noe som betyr mindre strekk og belastninger. Du kan holde hendene på rattet og øynene på det som skjer rundt lastebilen din i en travel gate.

Plass til arbeidsdagen din

Uansett hvilken førerhusversjon du velger – det er plass til deg og utstyret ditt. Du finner oppbevaring i instrumentbordet, i dørene, over hodet og mellom setene. I det korte førerhuset med soveplass er det plass til å ta en pause. Og mannskapsførerhuset har plass til opptil 6 passasjerer.

God sikt over alt

Den lave kjørestillingen, den store frontruten og de ekstra vinduene i dørene gjør at du får god kontakt med miljøet rundt kjøretøyet. Den gode sikten nær og rundt kjøretøyet gjør at Volvo FL er en sikker innbygger i byen.

Ekstra vinduer og sikt

Bestill din Volvo FL med ekstravinduer i nedre del av dørene og bak dørene. De perfeksjonerer oversikten over området nær lastebilen din ytterligere.

Har du spørsmål?

Din lokale Volvo-forhandler vil gi deg svar. Stikk innom, ring dem eller be dem besøke deg.