Lastebiler

Norge

×
Volvo FL førerhus: innvendig komfort, kvalitet i alle deler

Designet for deg 

Førerhusinteriør i Volvo FL

Plass. Oppbevaring. Informasjon og instrumenter akkurat der du vil ha dem. Et behagelig sete. Justerbart ratt. Og lite støy i førerhuset. Velkommen inn i førerhuset på Volvo FL – en kvalitetsarbeidsplass på hjul.  

Ergonomisk utformet førermiljø

Ergonomisk tenking 

Instrumenter. Girskift. Kontroller. Oppbevaring. I Volvo FL er alt akkurat der du trenger det, og lett tilgjengelig. Det vil si færre bevegelser for sjåføren. Mindre strekk og belastninger. Hendene er tryggere plassert på rattet og du kan holde blikket på veien.

Perfekt sitteplass

Du sitter perfekt i de ergonomiske Volvo FL-setene, med solide fester, integrerte nakkestøtter og sikkerhetsbelter. Trekkmaterialet gir svært god smussbestandighet. Både førersetet og passasjersetet kan justeres for å tilpasses ulike behov.

Komfortabelt og sikkert førersete
Volvo FL – førerhusstørrelser

Velg hvor mye plass du trenger

Velg mellom tre førerhusstørrelser: det korte førerhuset, kortversjonen av det lange førerhuset eller mannskapsførerhuset – alt avhengig av behovet for lasteplass eller antall passasjerer. Bredden er 2100 mm, mens lengden varierer fra 1600 til 2980 mm.

Rikelig med oppbevaringsplass til alle tingene dine

Rikelig med plass til utstyret ditt 

I dashbordet. I dørene. Over hodet ditt. Mellom setene. Når du ser deg rundt i førerhuset i Volvo FL, oppdager du massevis av oppbevaringsplass. Og du kan legge til enda mer.

360° oversikt over interiøret

Under finner du en interaktiv oversikt over førerhuset. Klikk på tekstboksene for å lese mer. Klikk på Fullskjermvisning for å få en enda bedre opplevelse. De beskrevne egenskapene og funksjonene er generelle, og kan avvike fra din lastebil.

Opplev komforten

Besøk din lokale Volvo-forhandler og opplev et førerhus som er designet for sjåføren.