Lastebiler

Norge

×
Volvo FL: compact and impressive

Glir inn. Skiller seg ut.

Volvo FL førerhus

Lett å se. Enda enklere å like. Volvo FL har en kompakt størrelse, men det hindrer den ikke i å gjøre inntrykk. Den elegante, aerodynamiske designen, den imponerende svarte grillen og de intelligente funksjonene gjør den til en av de smarteste lastebilene i sin klasse.   

Volvo FL: et fullverdig medlem av Volvo-familien

En del av familien 

Den lett avrundede aerodynamiske designen. De dristige linjene og grafikken. De karakteristiske V-formede lysene. Volvo FL er kanskje mindre enn sine kraftigere langtransportsøsken, men det er ikke noen tvil om hvor den stammer fra. Møt et fullverdig medlem av Volvos førsteklasses lastebilutvalg.

Volvo FL exterior front grill studio

Et merke på egenart

Det prestisjetunge Volvo-merket er plassert lenger oppe på Volvo FL, nærmere sjåføren. Dette understreker at sjåføren er nær utsatte trafikanter. Det gir lastebilen et mer tilgjengelig uttrykk i travel trafikk.

Flere folk

Når det trengs mer enn én, to eller tre personer på stedet, har du mannskapsførerhuset. Dette førerhuset har god plass til opptil 7 personer, medregnet sjåføren.

Volvo FL roof air deflector

Takspoiler

Takspoileren gir redusert luftmotstand. I kombinasjon med solskjerm og sidespoilere blir resultatene enda bedre.

God sikt over alt

Det å kunne se hva som skjer rundt lastebilen er nøkkelen til å være produktiv og trygg i travle bygater. Du ønsker å se andre kjøretøy så vel som utsatte trafikanter i nærheten av lastebilen din. Utvid sikten med siktpakken – inkludert tilleggsvinduer i passasjerdørene og bakre sidevinduer på begge sider. I tillegg inkluderer pakken også elektrisk betjente og oppvarmede speil og lys på innsteget for sikker inn- og utstigning.

Volvo FL exterior city truck

La vinden blåse

Volvo FL har et lett avrundet aerodynamisk design som reduserer luftmotstanden – og gir bedre kjøreegenskaper og lavere drivstofforbruk. Med det karakteristiske vaffelmønsteret sørger frontgrillen for en mer effektiv luftstrøm og enklere kjøling av både motoren og etterbehandlingsprosessen.

Volvo FL 4x4, for vanskelige veier

Et imponerende ytre 

De karakteristiske stripene er spesialdesignet for Volvo FL 4 x 4, og gjør den tydelig forskjellig fra søsknene med tohjulsdrift. De gir også et ekstra robust inntrykk, og sørger for at bilen skiller seg ut i mengden.

Finn det perfekte førerhuset

Volvo FL Day cab

Kort førerhus

Innvendig høyde 1605 mm
lengde 1600 mm
bredde 2100 mm

Volvo FL Comfort cab

Kort førerhus med soveplass

Innvendig høyde 1605 mm
lengde 2000 mm
bredde 2100 mm

Volvo FL Crew cab

Mannskapsførerhus

Innvendig høyde 1605 mm
lengde 2980 mm
bredde 2100 mm

Se alle førerhusspesifikasjonene

360°-oversikt over eksteriøret

Under finner du en interaktiv oversikt over førerhuset. Klikk på tekstboksene for å lese mer. Klikk på Fullskjermvisning for å få en enda bedre opplevelse. De beskrevne egenskapene og funksjonene er generelle, og kan avvike fra din lastebil.

Velg blant over 650 farger. Alle like miljøvennlige

Nå kan du spare tid og penger ved å slippe å besøke et eget lakkeringsverksted – du kan få Volvo-førerhuset levert i den fargen du selv ønsker. Velg mellom fler enn 650 ulike toner og nyanser. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan vi blande nesten hvilken som helst farge for deg.

Vil du ta en forhåndstitt? Bruk fargeleggingsverktøyet nedenfor.

Vær oppmerksom på at en dataskjerm ikke alltid viser fargene 100 % slik de er. Hvis du vil se korrekte farger, må du besøke en Volvo-forhandler. Vær oppmerksom på at ikke alle farger er tilgjengelige på alle modeller og markeder. Bildet viser en lastebil med maksimalt lakkeringsnivå.

Fargeleggeren inneholder alle tilgjengelige farger i salgssystemet. Mange av de faste fargene er også tilgjengelig med klart lag over. Hvis du ikke finner den ønskede fargen, ta kontakt med Volvo-forhandleren din.

Noe som fanger oppmerksomheten din?

Besøk din lokale Volvo Trucks-forhandler for å ta Volvo FL nærmere i øyesyn.